Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρελαίνει κόσμο ο Ιν Μπέομ Χουάνγκ στο Μουντιάλ – Παγκόσμια αποθέωση για το αστέρι του Ολυμπιακού

Τρελαίνει κόσμο ο Ιν Μπέομ Χουάνγκ στο Μουντιάλ – Παγκόσμια αποθέωση για το αστέρι του Ολυμπιακού

Τρέλα για τον Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ και τις κάθετες πάσες του που μοιάζουν με… σήμα κατατεθέν.

Τρελαίνει κόσμο ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ στον Παγκόσμιο Κύπελλο. Και μια βόλτα στα social media έπειτα από την ήττα της Νοτίου Κορέας από τη Γκάνα αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει μια «όχι συνηθισμένη κατάσταση» για έναν ποδοσφαιριστή που επί της ουσίας η εθνική ομάδα του είναι πια στον προθάλαμο του αποκλεισμού από τη διοργάνωση –μόλις ένας βαθμός και τελευταία αγωνιστική να περιμένει η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος και του Κριστιάνο Ρονάλντο-.

Ξετρελαμένοι με το «6» της Κορέας, αναλυτές από όλον τον κόσμο. Ξετρελαμένοι και φίλαθλοι από κάθε γωνιά της Γης για την συγκλονιστική ικανότητα του στην πάσα και την δημιουργία. Στοιχεία που εμείς πλέον τα απολαμβάνουμε εδώ και 100 ημέρες από τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Στοιχεία που όλοι οι υπόλοιποι τώρα τα βλέπουν –σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο- και δεν τα χορταίνουν.

Διαβάστε επίσης: Transfermarkt: «Πρώτο φαβορί ο Ολυμπιακός για Ρονάλντο!» (pic)

Η Νότιος Κορέα είχε απέναντι στην Κορέα 11 εκτελεσμένες τελικές και 9 μπλοκαρισμένα σουτ προς την εστία των Αφρικανών. Και μέχρι το 90΄+10΄που έληξε το ματς δεν σταμάτησε να πυροβολεί για να κερδίσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Σε αυτή την «πίεση» που έφτανε με ασφάλεια ως το επιθετικό τρίτο όλες τις κάθετες πάσες, όλους τους «κενούς» χώρους τους εντόπιζε το… ραντάρ του άσου του Ολυμπιακού. Πέρασε 41 κάθετες πάσες στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου! Αριθμός εξωπραγματικός.  Λίγες ημέρες νωρίτερα έκανε μια χαψιά τον Φεντερικό Βαλβέρδε της Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ροντρίγκο Μπετανκούρ της Τότεναμ στην ισοπαλία με την Ουρουγουάη (0-0).

Δύο χαφ με συνολική χρηματιστηριακή αξία 140.000.000 ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt. Σήμερα ήταν η σειρά των Γκανέζων (o Πάρτει της Άρσεναλ και ο Σαμέντ της Λανς) για να αντιληφθούν ότι πρόκειται μάλλον για τον καλύτερο Ασιάτη δημιουργό των καιρών μας.

Μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση από τον Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με το twitter να γεμίζει από αποθεωτικά σχόλια για τον Ασιάτη μέσο του Ολυμπιακού. «Εκανε ένα υπέροχο παιχνίδι. Με εντυπωσίασε», «Εχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Είναι πολύ ποιοτικός και ξεδιπλώνει εξαιρετικά το παιχνίδι της ομάδας του».

«Masterclass. Σπουδαίος παίκτης. Συνδέει άψογα την άμυνα με την επίθεση και με τις πάσες του ανοίγει τις αντίπαλες άμυνες», «Ηταν ο MVP του αγώνα», «Ο κορυφαίος παίκτης της Νότιας Κορέας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Είναι πάντα στη σωστή θέση και μοιράζει άψογα το παιχνίδι», «Πολύ ωραίος παίκτης, έχει κάνει ένα υπέροχο παιχνίδι», «Πρωταγωνιστεί στη μεσαία γραμμή της Νότιας Κορέας. Μοιράζει πολύ ωραία το παιχνίδι», «Ο καλύτερος μέσος στο ασιατικό ποδόσφαιρο», «Λατρεύω το στυλ παιχνιδιού του.

Δυναμικός, με γρήγορη σκέψη, εξαιρετικό έλεγχο της μπάλας και πολύ σωστές επιλογές», «Ξεχωρίζει πολύ στη μεσαία γραμμή. Ολο το παιχνίδι της Νότιας Κορέας περνάει από αυτόν», «Είναι σπουδαίος παίκτης. Ηταν εξαιρετικός και στο ματς με την Ουρουγουάη», «Εξαιρετικός παίκτης, ο κορυφαίος της ομάδας του», «Εξαιρετικός, δίνει ρυθμό στην ομάδα του και βοηθάει πολύ στην ανάπτυξη του παιχνιδιού».

Δείτε μερικά από τα σχόλια για την απόδοση του Ινμπέομ Χουάνγκ:

«Πολύ καλός πλέι μέικερ. Βγάζει ηρεμία και μοιράζει άψογα την μπάλα», «Είναι… εξωπραγματικός. Σίγουρος στις μεταβιβάσεις του, δυναμικός στο παιχνίδι του», «Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής», «Ανυπομονώ να τον ξαναδώ», ανέφεραν μεταξύ άλλων στο Twitter για τον διεθνή μέσο του Ολυμπιακού, που έχει… τρελάνει κόσμο με τις εμφανίσεις του στο Κατάρ.

Πηγή: to10.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024