Σπάτα: Διέρρηξαν σπίτι αστυνομικού – Πήραν και το υπηρεσιακό όπλο του
Οι δράστες αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο και έφυγαν, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν ότι στο εσωτερικό του ήταν κρυμμένο και το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού.
Ένα περιστατικό κλοπής καταγράφηκε την περασμένη Παρασκευή όταν άγνωστοι διέρρηξαν σπίτι αστυνομικού, στην περιοχή των Σπάτων.
Οι διαρρήκτες, σύμφωνα με πληροφορίες, έσπασαν το παράθυρο της κουζίνας, εισήλθαν στο εσωτερικό και ερεύνησαν όλα τα δωμάτια. Στην ντουλάπα του ενός δωματίου βρήκαν ένα χρηματοκιβώτιο, όπου εκεί έκρυβε τον οπλισμό του ο χαμηλόβαθμος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας.
- Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες ξαφρίζουν σε δύο λεπτά μεζονέτα στη Θέρμη
Πήραν και το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού
Οι δράστες αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο και έφυγαν, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν ότι στο εσωτερικό του ήταν κρυμμένο και το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού.
Όταν επέστρεψε ο αστυνομικός στο σπίτι του, διαπίστωσε τη διάρρηξη, ενημέρωσε τους συναδέλφους του και έγιναν έρευνες από κλιμάκιο της σήμανσης για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό των δραστών.
- Συναγερμός στο Χαμόγελο του Παιδιού – Εξαφανίστηκε 13χρονος από χώρο φιλοξενίας στα Πετράλωνα
- Φαρίντ: «Είμαι χαρούμενος που ο Παναθηναϊκός με πίστεψε» (vid)
- Χριστούγεννα: Πότε σταματούν τα μαθήματα και κλείνουν τα σχολεία
- Νέα στοιχεία για το φονικό στα Βορίζια στη διάθεση των Αρχών – Αίτημα για 4 νέους μάρτυρες
- Με αυτογκόλ του Μουκουντί η Σαμσουνσπόρ ανοίγει το σκορ κόντρα στην ΑΕΚ! (vid)
- Γυναίκα έκλεψε ταχύπλοο στη Βενετία και γκρέμισε μαρμάρινη κουπαστή 850 ετών σε γέφυρα
