Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Κατέρρευσε μέρος της σκηνής - Τραυματίστηκαν μαθητές που έκαναν πρόβα

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Κατέρρευσε μέρος της σκηνής – Τραυματίστηκαν μαθητές που έκαναν πρόβα

Ομάδες του Μουσικού Σχολείου θα έδιναν συναυλία απόψε στο θέατρο και από νωρίς το μεσημέρι έκαναν πρόβες όταν ξαφνικά υποχώρησαν κομμάτια της ξύλινης σκηνής

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά όταν κατέρρευσε μέρος της σκηνής και ενώ ήταν σε εξέλιξη πρόβα μαθητών του Μουσικού Σχολείου. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν ευτυχώς ελαφρά τουλάχιστον τέσσερις μαθητές οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τον «Αθήνα 9,84» που αποκάλυψε το θέμα ομάδες του Μουσικού Σχολείου της περιοχής θα έδιναν συναυλία απόψε στο θέατρο και από νωρίς το μεσημέρι έκαναν πρόβες όταν ξαφνικά υποχώρησαν κομμάτια της ξύλινης σκηνής όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες.

«Οι υπεύθυνοι θα έχουν τις ανάλογες κυρώσεις»


Μιλώντας για το συμβάν στον «Αθήνα 9,84» ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Πειραιά Ιωσήφ Βουράκης επεσήμανε ότι όποιος έχει την ευθύνη για την πτώση της σκηνής στο θέατρο Πειραιά θα έχει τις ανάλογες κυρώσεις.

Τα παιδιά σύμφωνα με τον κ. Βουράκη υπέστησαν σοκ και γρατζουνιές στα πόδια και στα πλευρά, είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

«Τα περισσότερα παιδιά συνέχισαν την πρόβα τους και μετά αποχώρησαν. Η πτώση της σκηνής οφείλεται στο γεγονός ότι κάποιος από την παραγωγή άλλαξε τα στηρίγματα χωρίς να ενημερώσει κανέναν» είπε ο κ. Βουράκης

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024