Βέβαια, έχει κάνει συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ και για την παρουσίαση και άλλων προγραμμάτων, παρόλα αυτά δυστυχώς δεν συνεχίστηκαν. Μάλιστα, ένα συγκεκριμένο φαίνεται πως ακυρώθηκε.
Το πρόγραμμα που ήταν να παρουσιάσει ο Λιανός, αλλά θα μείνει μόνο στα χαρτιά
Συγκεκριμένα, προς ματαίωση οδεύει το πρωτοχρονιάτικο σόου που σχεδίαζε ο ΣΚΑΙ με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό.
Παρότι έγιναν οι πρώτες συζητήσεις, πληροφορίες της Real αναφέρουν ότι το όλο project κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει στα χαρτιά, λόγω του υψηλού κόστους και μεγάλου ανταγωνισμού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας