Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: «Άνθρωπο με σοβαρά προβλήματα που τυχαίνει να είναι μαύρος» αποκάλεσε τον Κάνιε Γουέστ ο Ντόναλντ Τραμπ

ΗΠΑ: «Άνθρωπο με σοβαρά προβλήματα που τυχαίνει να είναι μαύρος» αποκάλεσε τον Κάνιε Γουέστ ο Ντόναλντ Τραμπ

Μετά τις αντιδράσεις που ξέσπασαν από το δείπνο που είχαν οι δυο τους μαζί με έναν ρατσιστή υπέρμαχο της υπεροχής της λευκής φυλής.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δέχθηκε τα πυρά του Λευκού Οίκου αλλά και των μελών του πολιτικού του στρατοπέδου για ένα δείπνο που είχε την περασμένη βδομάδα με τον ράπερ Κάνιε Γουέστ και έναν ρατσιστή υπέρμαχο της υπεροχής της λευκής φυλής.

Ο Ντόναλντ Τράμπ δικαιολόγησε αυτό το δείπνο με μία ατάκα που προκάλεσε αίσθηση.

Τι είπε για τον Κάνιε Γουέστ ο Τραμπ

«Άνθρωπο με σοβαρά προβλήματα που τυχαίνει να είναι μαύρος» αποκάλεσε τον Κάνιε Γουέστ ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο 76χρονος Ρεπουμπλικάνος πρώην πρόεδρος – και νυν υποψήφιος – δείπνησε με τον «μαύρο» Γουέστ και τον λευκό εθνικιστή Νικ Φουέντες, στο θέρετρο του Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα την Τρίτη.

Η κίνησή του να υποδεχθεί και να «τραπεζώσει» δύο άτομα που δέχονται την κατακραυγή της παγκόσμιας κοινής γνώμης για τα αντισημιτικά τους σχόλια και ακροδεξιές πεποιθήσεις – προκάλεσε πολύ έντονες αντιδράσεις – ακόμα και από τον Λευκό Οίκο και τους Ρεπουμπλικάνους.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο Τραμπ ανάρτησε κείμενο στην ιστοσελίδα του όπου εξήγησε: «Λοιπόν, βοήθησαν έναν άνθρωπο με σοβαρά προβλήματα- ο οποίος τυχαίνει να είναι ο μαύρος Ye (Kanye West) – που έχει αποδεκατιστεί στην επιχείρησή του και σχεδόν σε οτιδήποτε άλλο, και που ήταν πάντα καλός μαζί μου, επιτρέποντας το αίτημά του για μια συνάντηση στο Mar -α-Λαγό, μόνος, για να του δώσω τις πολύ αναγκαίες συμβουλές».

Γρήγορο και αδιάφορο το δείπνο

Ο πρώην ένοικος του Λευκού Οίκου υπερασπίστηκε επίσης τον εαυτό του λέγοντας ότι το δείπνο ήταν «γρήγορο» και «αδιάφορο» και ότι ο Κάνιε Γουέστ – ο οποίος πρόσφατα πρότεινε στον Τραμπ να κατέβουν μαζί στις προεδρικές εκλογές του 2024 -και ότι ο τελευταίος δεν έκανε «κανένα αντισημιτικό σχόλιο».

Ο μεγιστάνας των ακινήτων είπε ακόμα ότι ο ράπερ – παρόλο που είχε ζητήσει ιδιωτική συνάντηση – «εμφανίστηκε με τρεις από τους φίλους του, για τους οποίους δεν ήξερα τίποτα». «Δεν ήξερα τον Νικ Φουέντες», είπε σε άλλη ανάρτησή του.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024