Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάνιε Γουέστ για Κιμ Καρντάσιαν: «Ο κόσμος θέλει μόνο να βλέπει τα οπίσθια της»

Κάνιε Γουέστ για Κιμ Καρντάσιαν: «Ο κόσμος θέλει μόνο να βλέπει τα οπίσθια της»

Τι είπε ο Κάνιε Γουέστ για την Κιμ Καρντάσιαν;

Ο Κάνιε Γουέστ επιτίθεται και πάλι στην Κιμ Καρντάσιαν. Οι σχέσεις του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί το τελευταίο διάστημα.

Ο ράπερ κάνει συνεχώς δηλώσεις εναντίον της πρώην γυναίκας του καθώς από ότι φαίνεται δεν μπορεί ακόμα να «χωνέψει» με τίποτα τον χωρισμό τους. Η ένταση επιδεινώθηκε μετά τις κατηγορίες του Κάνιε Γουέστ εναντίον της Κιμ Καρντάσιαν για απαγωγή της κόρης τους.

Συγκεκριμένα, ο επιτυχημένος ράπερ και σχεδιαστής κατηγορεί την πρώην γυναίκα του πως απήγαγε την κόρη τους Σικάγο, στα γενέθλια της με σκοπό να κρατήσουν τον ίδιο μακριά της. Αυτή τη φορά όμως, ο Κάνιε Γουέστ ειρωνεύεται την Κιμ  για τον τρόπο που την χρησιμοποιούν στη βιομηχανία της μόδας.

«Ο κόσμος θέλει απλώς να βλέπει τα οπίσθια της»

Ο ράπερ πιστεύει πως οι πόζες της πρώην γυναίκας του είναι υπερβολικά σέξι όταν φωτογραφίζεται με εσώρουχα ή μαγιό.

«Ο κόσμος θέλει απλώς να βλέπει τα οπίσθια της. Είχα πολλά προβλήματα με τις πόζες στη Skims. Ένιωθα ότι υπήρχαν πολλές υπερβολικά σέξι φωτογραφίες και πράγματα που δεν θα ήθελα να δω τη γυναίκα μου, και σίγουρα όχι τις κόρες μου, να κάνουν στο μέλλον το ίδιο πράμα για να πουλήσουν προϊόντα».

Πριν από λίγες μέρες, ο Κάνιε Γουέστ έδωσε συνέντευξη στο Fox News και στον τον Tucker Carlson, μιλώντας για όλα. Φυσικά, δεν έλειψε η αναφορά στην Κιμ Καρντάσιαν.

Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι η βιομηχανία της μόδας έχει επηρεάσει την Καρντάσιαν να «βγάλει τα οπίσθια της» παρά το γεγονός ότι είναι θρησκευόμενο άτομο.

«Η Κιμ είναι χριστιανή, αλλά έχει ανθρώπους που θέλουν να φωτογραφηθεί στο περιοδικό και να βγάλει τον κώλο της. Ενώ είναι μια πολυδισεκατομμυριούχος, 40 ετών με τέσσερα μαύρα παιδιά», είπε ο Γουέστ. «Και αυτό είναι που θέλει η μόδα, αυτό είναι το πώς θέλουν να την παρουσιάσουν».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024