Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο έρωτας θα τους χτυπήσει την πόρτα - Τρία ζώδια που θα περάσουν ονειρεμένα Χριστούγεννα

Ο έρωτας θα τους χτυπήσει την πόρτα – Τρία ζώδια που θα περάσουν ονειρεμένα Χριστούγεννα

Δείτε αναλυτικά...

Εάν το 2022 δεν ήταν… και το καλύτερο δυνατό για εσάς μην απελπίζεστε, υπάρχει ακόμα ένας μήνας! Τουλάχιστον όσον αφορά σε κάποια ζώδια, τα οποία αναμένεται να βρουν τον έρωτα τα φετινά Χριστούγεννα.

Τα ζώδια που θα βρουν τον έρωτα μέσα στα Χριστούγεννα του 2022

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι από τα ζώδια που έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά αυτή τη χρόνια και ο τομέας των ερωτικών τους, έχει μείνει λίγο πίσω. Ωστόσο, οι γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων, πρόκειται να είναι ιδιαίτερα θερμές για εκείνους, αφού δεν θα τις περάσουν μόνοι.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκέμβρη, μία νέα γνωριμία θα ανανεώσει την καθημερινότητά τους και θα δώσει νέο ενδιαφέρον στην ζωή τους.

Το μόνο που χρειάζεται από εκείνους, είναι να είναι θετικοί και ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και έτσι, τα Χριστούγεννά τους θα αποκτήσουν άλλο νόημα…

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι από τα ζώδια που καλό θα ήταν να προετοιμαστούν κατάλληλα, γιατί τα Χριστούγεννα θα τους μείνουν πραγματικά αξέχαστα. Μέχρι το 2ο δεκαήμερο του Δεκέμβρη, μία απρόσμενη επιστροφή από το παρελθόν ή μία νέα γνωριμία, θα τους δημιουργήσουν τελείως καινούργιες καταστάσεις και δεδομένα, ώστε να περάσουν τις απόλυτες «Couples Holidays».

Η μόνη προϋπόθεση για να γίνει αυτό, είναι να εφοδιαστούν οι ίδιοι, με καλή διάθεση και χαμόγελο και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους…

Ζυγός

Οι Ζυγοί η αλήθεια είναι ότι φέτος δεν τα πήγαν και πολύ καλά σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και την συντροφικότητα. Τα προβλήματα που προκύπταν συνεχώς και τα καθημερινά τους άγχη, τους έκαναν να μην έχουν τόσο χρόνο για να αφοσιωθούν στην προσωπική τους ζωή και έτσι, πέρασαν την τρέχουσα χρονιά μοναχικά.

Θα γίνει στροφή 180 μοιρών, αφού το φλερτ και η ερωτική διάθεση θα αυξηθούν σε τρομερά επίπεδα και οι γιορτές θα αποκτήσουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εκείνους. Είναι πολύ πιθανό, ακόμη και ανήμερα των Χριστουγέννων, αντί για το καθιερωμένο οικογενειακό τραπέζι, να βρεθούν σε ένα εστιατόριο να γιορτάζουν την ημέρα, αγκαλιά με το νέο τους ταίρι.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024