Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: Ποιοι πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα σήμερα

Ζώδια: Ποιοι πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα σήμερα

Κυριακή και μπορεί να είναι ημέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης, κάποιοι ζωδιακοί συνδυασμοί πρέπει να είναι προσεκτικοί.

Λίγο πριν κλείσει η φετινή χρονιά, οι αστρολογικές αναταράξεις προκαλούν αναστάτωση σε κάποια συγκεκειμένα ζώδια. Πώς θα είναι η Κυριακή για όλους μας;

Συζητήσεις, ρίσκα, συναντήσεις

ΚΡΙΟΣ: Δεν αποκλείεται να γίνει μια σειρά συζητήσεων και επαφών στον επαγγελματικό σας χώρο, που θα σας κάνει να μελαγχολήσετε και να πιεστείτε. Αποφύγετε ανοίγματα, επεκτατικές κινήσεις και ρίσκα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αυτό που μετράει περισσότερο είναι τι θα κάνετε εσείς και τι θα αποφύγετε, προκειμένου να μην επαναλάβετε στις σχέσεις σας λάθη του παρελθόντος, καθώς έχετε την τάση να ενθουσιάζεστε πολύ γρήγορα και να αφήνετε στους άλλους τα περιθώρια να σας χρησιμοποιήσουν ή να σας εκμεταλλευτούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μάθετε να αρκείστε σε καλές σχέσεις ή φιλίες που έχουν δοκιμαστεί αρκετές φορές. Η διάθεσή σας θα είναι τέλεια, εφόσον φροντίσετε ψυχικά να νιώθετε γεμάτοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν κρίνετε ότι στη σχέση που έχετε μπορείτε να επενδύσετε περισσότερο συναισθηματικά, θα βρείτε τη διάθεση να την ανανεώσετε, επινοώντας διάφορους τρόπους για να το πετύχετε. Οι περισσότερες από τις συζητήσεις και τις συναντήσεις που θα έχετε θα είναι αποδοτικές, κερδοφόρες και θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε ακόμα περισσότερο τους στόχους σας.

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που παίρνουν πάντα τις λάθος αποφάσεις

Εκμεταλλευτείτε δημιουργικά τη μέρα

ΛΕΩΝ: Θα προβληματιστείτε για τις αποφάσεις που έχετε πάρει μέχρι τώρα σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Περάστε στη δράση, αφήνοντας πίσω σας σχέσεις που έχουν φθαρεί ή σας καταπιέζουν ψυχικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε και τους άλλους να πάρουν αποφάσεις και μην επωμίζεστε εσείς όλο το βάρος, για να βρείτε πιο εύκολα λύσεις σε ό,τι σάς προβληματίζει στην εργασία σας. Θα υπάρχουν αρκετές εστίες εντάσεων τόσο στον εργασιακό όσο και στον προσωπικό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Επωφεληθείτε από τη δύναμη και την αποφασιστικότητα που σας διακατέχει στις συζητήσεις και τις συναντήσεις σας. Εκμεταλλευτείτε δημιουργικά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για την αύξηση των εσόδων σας, χρησιμοποιώντας το μυαλό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε τον πραγματικό σας στόχο και καλυτερέψτε την επικοινωνία σας, ώστε να βρεθείτε πιο κοντά στους φίλους, στους συνεργάτες και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί τα διλήμματά σας να είναι πολλά, αλλά το ίδιο έντονη θα είναι και η ανάγκη σας να κάνετε κάποιες αλλαγές, που θα σας οδηγήσουν στο καλύτερο αποτέλεσμα.

Να είστε προσεκτικοί

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μάθετε να είστε πιο δεκτικοί στις ερωτικές προκλήσεις και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Εκφράστε τα συναισθήματά σας, ώστε να αποφύγετε ενδεχόμενες άσχημες συνέπειες. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα αρχίσετε να επικοινωνείτε σε καλύτερο επίπεδο με τον σύντροφό σας και θα μπορείτε πλέον με μεγαλύτερη άνεση να συζητήσετε κάποια θέματα μεταξύ σας,

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρίσκεστε σε φάση γενικών διαδικασιών που προωθούν μια εργασιακή και επαγγελματική εξέλιξη. Πολλά είναι αυτά που πρέπει να γίνουν και η τύχη είναι με το μέρος σας για να τα καταφέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολλοί από εσάς θα έχετε τη δυνατότητα να αρχίσετε κάτι πρωτότυπο ή να αρκεστείτε σε μια νέα, έξυπνη αναδιοργάνωση των δεδομένων σας. Κανένας δεν ξέρει καλύτερα από εσάς τι πραγματικά θέλετε, ακόμα και αν το κάνετε εντελώς σαφές με λόγια, καθώς πολλές φορές, όσο και αν προσπαθείτε να ακολουθήσετε τη φωνή της λογικής, η καρδιά υπερισχύει.

ΙΧΘΥΕΣ: Ευτυχώς, αυτήν τη φορά φαίνεται πως δεν θέλετε να είστε τόσο απόλυτοι στις απόψεις σας, αλλά επιθυμείτε να απελευθερώσετε τα συναισθήματά σας. Με όπλο σας την αίσθηση της ελευθερίας, θα εκφραστείτε περισσότερο συναισθηματικά, καθώς θα συναντήσετε άτομα που θα σας δείξουν μια άλλη οπτική γωνία σε σχέση με τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τον έρωτα.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024