Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: Προσοχή σε οικονομικά και αισθηματικά - Έρχονται «μαύρες» μέρες

Ζώδια: Προσοχή σε οικονομικά και αισθηματικά – Έρχονται «μαύρες» μέρες

Τι προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης;

Ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σήμερα, Σάββατο 12 Νοεμβρίου, και είναι πιθανή μία εξαπάτηση σε αγορές ή στην εργασία.

Επίσης, ο Ερμής βρίσκεται σε παραλληλία με την Αφροδίτη και ο έρωτας σας αποσπά την προσοχή από άλλες ανάγκες.

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί όλα τα ζώδια, καθώς έρχονται πολύ δύσκολες στιγμές.

Δείτε αναλυτικά τί τονίζει ο γνωστός αστρολόγος μέσα από τις προβλέψεις του elle.gr:

ΚΡΙΟΣ

Από σήμερα μπορείτε να ελπίζετε σε καλύτερη τύχη όσον αφορά υποθέσεις σας που έχουν σχέση με το εξωτερικό ή το Δημόσιο. Κινηθείτε με πιο ανοιχτό μυαλό από δω και πέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως οι συνθήκες στην εργασία σας φανούν πιο απαιτητικές τώρα, και σας χαλάσουν τα σχέδια για μια ευχάριστη έξοδο. Φανείτε πιο προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναζητήστε μια οικονομική βοήθεια και θα την βρείτε. Φανείτε πιο διακριτικοί όταν εκφράζετε τις απόψεις σας σε κάποια ευαίσθητα θέματα με τον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ασχοληθείτε σήμερα με το σπίτι σας και προγραμματίστε κάποια έξοδά σας. Η μέρα είναι κατάλληλη επίσης για να κάνετε τον προϋπολογισμό σας.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα μπορεί να σας οδηγήσει σε ζημιές, και κάποια συνεργασία σας μπορεί να πάρει μια αρνητική πορεία τώρα. Προσέξτε σε κάθε περίπτωση την συμπεριφορά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι δύσκολες μέρες τελειώνουν, και σήμερα θα μπορέσετε με ασφάλεια να κάνετε μια αποτίμηση μιας σοβαρής σας υπόθεσης. Αναζητήστε τον ιδανικό σας σύντροφο.

ΖΥΓΟΣ

Η καθημερινότητά σας θα σας πιέσει σήμερα, αλλά καλύτερα να τελειώνετε πιο γρήγορα με κάποιες δύσκολες υποχρεώσεις. Προσέξτε παράλληλα και την υγεία σας τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να επιλύσετε κάποιες διαφορές σας με τον σύντροφό σας, ή αναζητήστε μια καινούργια γνωριμία. Προωθείστε κάποιες συνεργασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σχέσεις σας δείχνουν να σας απασχολούν πιο έντονα τώρα, αλλά οι προϋποθέσεις είναι πολύ καλύτερες από πριν. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια ξαφνική γνωριμία μπορεί να αποδειχτεί ιδανική για σας. Μην κλείνετε την πόρτα σε κάποιες προσκλήσεις που μπορεί ξαφνικά να σας κάνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διορατικότητά σας θα σας υποδείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε. Η καλή σας αύρα θα σας βοηθήσει να προωθήσετε κάποιες συμφωνίες τώρα.

ΙΧΘΕΙΣ

Απρόοπτες εξελίξεις αφορούν μια σχέση σας, και κάποιες ξαφνικές ειδήσεις αλλάζουν τα δεδομένα. Από την πλευρά σας, μην δείχνετε τον κακό σας εαυτό, αν δεν θέλετε να πληρώσετε κάποιο τίμημα.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024