Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi RS Q6 e-tron: Σπορ ηλεκτρισμός

Audi RS Q6 e-tron: Σπορ ηλεκτρισμός

Η ισχυρότερη έκφραση του ηλεκτροκίνητου SUV βρίσκεται προ των πυλών επιφυλάσσοντας περισσότερη ισχύ αλλά και μια σειρά συνολικά αναβαθμισμένων χαρακτηριστικών

Φωτογραφίες: Automedia

Η γερμανική φίρμα εξελίσσει μια υψηλότερων επιδόσεων έκδοση για το Q6 e-tron η οποία, επί του παρόντος δίνει το στίγμα της, από τα πεδία δοκιμών. Αν και ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί κατά πόσο η συγκεκριμένη έκδοση θα υιοθετήσει τα διακριτικά RS, αν αυτό τελικώς συμβεί, το Q6 e-tron θα αποτελέσει το πρώτο ηλεκτροκίνητο SUV με το συγκεκριμένο σήμα και μόλις το δεύτερο EV RS μοντέλο μετά το RS e-tron GT.

Αφετηρία για το μοντέλο θα αποτελέσει μια νέα υπό εξέλιξη αρχιτεκτονική ονόματι PPE η οποία θα αποτελέσει επίσης τη βάση για τη νέα γενιά της Porsche Macan. Επίσης δεδομένα το RS Q6 e-tron θα είναι διαθέσιμο σε παραδoσιακή SUV αλλά και σε coupe SUV έκδοση αμαξώματος.

Προς το παρόν διακρίνονται τα ίδια διαιρούμενα φωτιστικά σώματα που θα διαθέτει και το επικείμενο A6 e-tron αν και στην προκειμένη περίπτωση τη σχεδίαση συμπληρώνουν νέες κάθετες εισαγωγές αέρα. Μια προσεκτική παρατήρηση προδίδει το ικανότερο σύστημα πέδησης το οποίο διαθέτει κόκκινες δαγκάνες.

Η φιλοξενία της έκδοσης στην συγκεκριμένη πλατφόρμα συνεπάγεται ότι θα διαθέτει κύκλωμα φόρτισης 800 V κάτι που σημαίνει ότι θα μπορεί να υποστηρίξει διαδικασία φόρτισης με τάση 350 kW. Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα, η πρεμιέρα της ισχυρότερης έκδοσης αναμένεται το 2024 και η παραγωγή θα πραγματοποιείται μαζί με το Q6 e-tron στο εργοστάσιο του Ingolstadt.

Sports in

Νίκησαν και έμειναν ζωντανοί οι Λέικερς (119-108)

Οι Λέικερς νίκησαν με 119-108 και γλύτωσαν την σκούπα από τους Νάγκετς, μένοντας παράλληλα ζωντανοί στη σειρά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024