Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ουρουγουάη – Νότια Κορέα 0-0: Ο Ιν-Μπεόμ τα έφτιαχνε, ο Ούι-Τζο τα έχασε

Ουρουγουάη – Νότια Κορέα 0-0: Ο Ιν-Μπεόμ τα έφτιαχνε, ο Ούι-Τζο τα έχασε

Ουρουγουάη και Νότια Κορέα έμειναν στο 0-0 στην πρεμιέρα τους στο Μουντιάλ του Κατάρ. Μαέστρος ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για τους Ασιάτες ο Ουί Τζο.

Με λευκή ισοπαλία ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Ουρουγουάης με τη Νότια Κορέα για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ του Κατάρ. Δύο δοκάρια είχαν οι Ουρουγουανοί με Γοδίν και Βαλβέρδε, μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους Ασιάτες με τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Ουί Τζο Χουάνγκ να αστοχεί από πλεονεκτική θέση στο πρώτο μέρος. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ που αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο και όλη η ανάπτυξη της ασιατικής ομάδας περνούσε από τα πόδια του.

Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό, με τους Ασιάτες να βοηθούν πολύ σε αυτό, καθώς είχαν αρκετή ώρα την μπάλα στα πόδια τους και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν απειλές για την αντίπαλη εστία. Η μεγαλύτερη στιγμή για την ομάδα του Πάολο Μπέντο ήρθε στο 34ο λεπτό, με τον Ουί Τζο Χουάνγκ, να γίνεται αποδέκτης της μπάλας σε σημείο λίγο έξω από τη μικρή περιοχή, να ξεμαρκαρίζεται ωραία, όμως το σουτ που επιχείρησε με τη μία, έφυγε λίγα εκατοστά πάνω από την εστία του Ροσέτ.μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Σέουνγκ Γκιου Κιμ.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Νότια Κορέα πήρε και πάλι την κατοχή της μπάλας, με τον Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ να έχει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία του παιχνιδιού της ομάδας του αφού ουσιαστικά ήταν ο ποδοσφαιριστής από τα πόδια του οποίου περνούσαν οι μπάλες, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν οι Ασιάτες να βρουν κάποια μεγάλη φάση.

Τελικά η ευκαιρία ήρθε από την πλευρά της Ουρουγουάης, με τον Νούνιες να επιχειρεί σουτ εκτός περιοχής και την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ στο 81′.

Στο 90ο λεπτό η «σελέστε» είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Βαλβέρδε να εξαπολύει μία βολίδα έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Στη συνέχεια ο Σον απάντησε, όμως το σουτ του έφυγε άουτ.

Ουρουγουάη: Ροσέτ, Κάσερες, Γκοδίν, Χιμένες, Ολιβέρα (79′ Βίνια), Μπεντανκούρ, Βεσίνο (78′ ντε λα Κρουζ), Βαλβέρδε, Πελίστρι (88′ Βαρέλα), Νούνιες, Λ. Σουάρες (64′ Καβάνι).

Νότια Κορέα: Σέουνγκ Γκιου Κιμ, Μουν Χουάν Κιμ, Γιουνγκ Γκουόν Κιμ, Μιν Τζάε Κιμ, Τζιν Σου Κιμ, Τζουνγκ, Σάνγκ Χο Να (75′ Κανγκ ιν Λι), Λι (75′ Σον Τζου Χο), Ίνμπομ Χουάνγκ, Σον, Ουί Τζο Χουάνγκ (74′ Γκε Σουνγκ Τσο).

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024