Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζοζεφίν: Η πανέμορφη, γυμνή φωτογραφία που προκαλεί ρίγη

Ζοζεφίν: Η πανέμορφη, γυμνή φωτογραφία που προκαλεί ρίγη

H Ζοζεφόν γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου 1990 στην Αθήνα από Λιβανέζα μητέρα ελληνικής καταγωγής και Γερμανό πατέρα

Η Ζοζεφίν είναι μια όμορφη τραγουδίστρια με αρκετούς φανατικούς φίλους.

Έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στον ελληνικό τελικό της Eurovision, με το τραγούδι «Dancing Night» το 2014. Έχει λάβει μέρος επίσης στο show Your Face Sounds Familiar. Τον Δεκέμβριο του 2020 αναδείχθηκε νικήτρια του διαγωνισμού Just the 2 Of Us ως ντουέτο με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο.

Η Ζόζεφιν δεν διστάζει πολλές φορές να ποζάρει ακόμα και γυμνή, χωρίς κανένα απολύτως εσώρουχο να κρύβει το καλλίγραμμο κορμί της… Αυτό έκανε και η φωτογραφία της έχει γίνει viral. Μια εξαιρετική φωτογραφία που αναδεικνύει το υπέροχο κορμί της.

Ποια είναι

Γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου 1990 στην Αθήνααπό Λιβανέζα μητέρα ελληνικής καταγωγής και Γερμανό πατέρα. Φοίτησε σε ελληνοαμερικανικό σχολείο και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το πιάνο. Έχει δύο μικρότερα ετεροθαλή αδέλφια από τους επόμενους γάμους των γονιών της. Μετά το σχολείο, σπούδασε μάρκετινγκ και διοίκηση στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδας (Deree College) και παράλληλα ανέβαζε ερασιτεχνικά βίντεο στο Youtube όπου τραγουδούσε κομμάτια γνωστών καλλιτεχνών.

Σύμφωνα με το Βικιπαίδεια ενώ ήταν ακόμη φοιτήτρια, γνώρισε σε μια εκδήλωση τον μάνατζερ και στέλεχος της δισκογραφικής εταιρίας Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο και μετά από λίγο διάστημα ξεκίνησαν τη συνεργασία τους. Το Μάρτιο του 2013, κυκλοφορεί το πρώτο της τραγούδι, με τίτλο «Για Μια Ακόμα Φορά» σε στίχους και μουσική του ράπερ OGE, σε συνεργασία με τον ίδιο. Το τραγούδι γνώρισε μεγάλη επιτυχία και μέσα στην ίδια χρονιά, κυκλοφορεί άλλα τρία τραγούδια, το «Πίσω Αν Γύριζα Το Χρόνο» με τους Unique, το «Radio» με τους Lunatic & RiskyKidd και το «Όλα Αλλάζουν» με τον Snik. Τη χειμερινή σεζόν 2013-14, συνεργάστηκε με τον Νίκο Βέρτη και την Αποστολία Ζώη στο Fantasia Live.

Το 2014 γίνεται υποψήφια για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision, με το τραγούδι «Dancing Night» σε στίχους/μουσική του Mark Angelo αλλά τελικά ήρθε τελευταία στον ελληνικό τελικό, χάνοντας τη πρώτη θέση από τους Freaky Fortune και RiskyKidd με το τραγούδι «Rise Up». Τον Ιούλιο του ίδιου έτους, κυκλοφορεί το τραγούδι «Δρόμος Αγάπης» σε συνεργασία με τους Dj Kass και OGE ενώ το Νοέμβριο συνεργάζεται με τον DJ Pitsi για το τραγούδι «Turn Off The Lights».

Το 2015 ξεκινάει να εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο «Apotheke» με την Καίτη Γαρμπή και παράλληλα, μέσα στη χρονιά κυκλοφορεί δύο νέα τραγούδια. Το «Προσεχώς» σε μουσική/στίχους Γαβριήλ Γαβριηλίδη και το «Εσύ Κι Εγώ» σε μουσική Τέο Τζήμα και μουσική Δημήτρη Μπερή.

Έπειτα, το 2016 συμμετέχει ως διαγωνιζόμενη στη ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1, Your Face Sounds Familiar ενώ παράλληλα εμφανίζεται για πρώτη φορά στο MadWalk – The Fashion Music Project με τους OtherView και την Μαρία Κορινθίου, ερμηνεύοντας το τραγούδι «All About The Bass» της Meghan Trainor και στο MadWalk Cyprus, ερμηνεύοντας το «Love, Sex, Magic» με τον Κωνσταντίνο Φραντζή. Ακόμα, μέσα στη χρονιά κυκλοφορεί δύο τραγούδια. Το «Καλοκαιρινές Στιγμές» με τους REC και το «Σαν Παραμύθι» με τους The Gatsbies.

Το 2017 ξεκινάει ζωντανές εμφανίσεις στο νυχτερινό μαγαζί BOX Athens με τα συγκροτήματα OtherView και Melisses ενώ μέσα στο Μάρτιο, κυκλοφορεί ένα τραγούδι, με τίτλο «Cocktail». Λίγο αργότερα, εμφανίζεται ξανά στο MadWalk – The Fashion Music Project, αυτή τη φορά με την Κόνι Μεταξά όπου ερμηνεύουν το νέο τους τραγούδι «Sha La La (Αμάξι)». Τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς, κυκλοφορεί το τραγούδι της «Δυό Σταγόνες Νερό» σε στίχους των OtherView, με τους οποίους έκανε και εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia Live» τη χειμερινή σεζόν 2017-2018.

Το Φεβρουάριο του 2018, ξεκίνησε τη δική της κολεξιόν αθλητικών κολάν σε συνεργασία με την εταιρία ρουχισμού Type Of Love, η οποία ολοκληρώθηκε σύντομα. Το ίδιο καλοκαίρι, κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι, «Μάγια» σε στίχους/μουσική Λεωνίδα Σώζου, ενώ έκανε και κάποιες ζωντανή εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη με τους Κόνι Μεταξά και Λευτέρη Πανταζή. Τον Οκτώβριο, έκανε και μια έκτακτη εμφάνιση στην ελληνική εκδοχή της εκπομπής μόδας, «My Style Rocks».

Τη χειμερινή σεζόν 2018-2019 εμφανίζεται στα νυχτερινό κέντρο «Αθηνών Αρένα» με τους Νίκο Οικονομόπουλο, Άννα Καμαρινού, Αναστάσιο Ράμμο και Στέλιο Λεγάκη, ενώ πρωταγωνιστεί και στη μουσική επιθεώρηση «Κάνω Καμπάκ» των Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου, μαζί με τους Φώτη Σεργουλόπουλο, Τζένη Διαγούπη και Κωνσταντίνο Φραντζή, στο Shamone Club.

Στις 17 Ιανουαρίου 2019, κυκλοφόρησε το τραγούδι «Πες Μου Πως» σε συνεργασία με τον ράπερ Bo και στις 9 Μαρτίου, κυκλοφόρησε το τραγούδι «Τι». Τον Ιούνιο του 2019, εμφανίστηκε στα Mad Video Music Awards με τους Goin’ Through και τον Mike, όπου τραγούδησαν μαζί. Τον ίδιο μήνα συμμετείχε στο Color Day Festival και ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Επίσης, την ίδια χρονιά, εμφανίστηκε στα Κυπριακά μουσικά βραβεία Super Music Awards, ερμηνεύοντας τις επιτυχίες της «Μάγια» & «Τι». Το Σεπτέμβριο του 2019, ξεκίνησε την αμερικανική της περιοδεία «JSPN Tour» σε Φλόριντα, Μαϊάμι, Φιλαδέλφεια & Νέα Υόρκη. Στις 13 Οκτωβρίου, κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι, «Δεν Έχω Σήμα». Την σεζόν 2019-2020 εμφανίζονταν στο νυχτερινό μαγαζί Κέντρο Αθηνών μαζί με τους Νίκο Οικονομόπουλο και Αναστάσιο Ράμμο. Το καλοκαίρι του 2020 εμφανίζεται στο Romeo Club με τους Θοδωρή Φέρρη, Κατερίνα Λιόλιου και Χρήστο Ζώτο ενώ κυκλοφόρησε τα τραγούδια, «Φήμη» μαζί με τον MadClip, «Εγώ» και «Portofoli».

Τη σεζόν 2020-2021 συμμετέχει στο σόου «Just the 2 Of Us» ως ντουέτο με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο όπου και αναδείχθηκαν νικητές.

Στις 19 Απριλίου 2021, κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ, με τίτλο «100%». Τον Ιούνιο του 2021, εμφανίστηκε στα Mad Video Music Awards όπου ερμήνευσε το «Mata Hari» με την Efendi και το «Τίποτα» με τον Γιώργο Σαμπάνη. Στις 5 Νοεμβρίου 2021, κυκλοφορεί το κομμάτι «Τα Καλύτερα Παιδιά» και στις 30 Δεκεμβρίου, το «Βλέπω Το Θάνατο Σου» (The Black Batchelor OST) μαζί με τον Γιώργο Κακοσαίο. Τη χειμερινή σεζόν 2021-22 εμφανίζεται live στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον μαζί με τους Γιώργο Σαμπάνη και Snik. Το 2022, κυκλοφόρησε τα τραγούδια «Τηλέφωνο», «Γειά Σου» (με τον Πέτρο Ιακωβίδη), «Κύμα Μου», «Work Out» (με τον Snik) και «Pirkaya». Επίσης, εμφανίστηκε στα Mad Video Music Awards ερμηνεύοντας τα κομμάτια «Γειά Σου» (με τον Πέτρο Ιακωβίδη) και «Κύμα Μου» (με τον Γιάννη Κρητικό).

Τη σεζόν 2022-2023 εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο Vogue Club της Θεσσαλονίκης με τους Πέτρο Ιακωβίδη και FY.

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024