Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν η Έλενα Τσαγκρινού είχε εμφανιστεί χωρίς εσώρουχο μπροστά στις κάμερες

Όταν η Έλενα Τσαγκρινού είχε εμφανιστεί χωρίς εσώρουχο μπροστά στις κάμερες

Δείτε τι είχε πει η ίδια

Πρόκειται για μια από τις πιο «καυτές» τραγουδίστριες που έχουμε την Ελλάδα. Σε κάθε της εμφάνιση το κοινό παραμιλά, ενώ προσφάτως εντυπωσίασε και την Ευρώπη με την ερμηνεία της.

Ο λόγος για την Έλενα Τσαγκρινού, η οποία… αρέσει και το ξέρει. Μάλιστα, όπως φαίνεται, διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της και αυτό δεν κρύβεται.

Ενδεικτική είναι η εμφάνισή της προ λίγων μηνών στην απονομή του πλατινένιου της δίσκου της καλή της φίλης, Ζόζεφιν. Εκεί, παρά το γεγονός ότι ήταν η τιμητική της Ζόζεφιν, η Έλενα Τσαγκρινού κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με την ενδυματολογική της επιλογή.

Η τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει ένα ασημένιο εφαρμοστό φόρεμα με κουκούλα, με ακάλυπτη ολόκληρη την πλάτη της αλλά και αρκετό μέρος λίγο πιο κάτω από την πλάτη.

Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι δεν δίστασαν να την ρωτήσουν αν φοράει εσώρουχο και εκείνη απλά έκανε «σουτ» και γύρισε πλάτη στις τηλεοπτικές κάμερες.

Θαυμάστε την…

Μάλιστα, ερωτηθείσα για την εν λόγω εμφάνιση, είχε πει: «Χαίρομαι πάρα πολύ που όλοι οι νέοι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι είμαστε απενοχοποιημένοι από το sexiness. Είμαστε στο 2022 και πάμε στο 2023 και πάμε σε μια νέα γενιά πραγμάτων. Στην Ελλάδα πιστεύω ότι είμαστε ένας sexy λαός και το στηρίζουμε αυτό το πράγμα. Κι εγώ ως ποπ περσόνα έκανα κάτι σέξι».

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024