Η αναμέτρηση της Αγγλίας με το Ιράν λίγες ώρες πριν τη σέντρα είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων τόσο από την πλευρά των «τριών λιονταριών» αλλά και από τους Ιρανούς.
Η έκρυθμη κατάσταση στο Ιράν το τελευταίο διάστημα και η παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σε συνδυασμό με όσα προηγήθηκαν σχετικά με το περιβραχιόνιο για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα έφεραν την αντίδραση των διεθνών στο χορτάρι, δευτερόλεπτα πριν την αναμέτρηση Αγγλία-Ιράν.
Οι παίκτες του Ιράν έμειναν σιωπηλή κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της χώρας τους, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για όσα εκτυλίσσονται το τελευταίο διάστημα στη χώρα. Μάλιστα, ορισμένοι οπαδοί αποδοκίμασαν τον ύμνο από τις εξέδρες του γηπέδου.
Λίγο αργότερα, την αντίδρασή τους έδειξαν και οι παίκτες της εθνικής Αγγλίας, οι οποίοι γονάτισαν στον αγωνιστικό χώρο, περνώντας το δικό τους μήνυμα στο Μουντιάλ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.