Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To Fiat 500e ετοιμάζεται να εισβάλει στις ΗΠΑ

To Fiat 500e ετοιμάζεται να εισβάλει στις ΗΠΑ

Η ιταλική φίρμα ανακοίνωσε την είσοδο του 500e στην αμερικανική αγορά με αφετηρία την επόμενη έκθεση του Los Angeles και την προοπτική να διατεθεί στις ΗΠΑ από τις αρχές του 2024

Μετά από μια μακρά εκστρατεία teasers, η Fiat επιβεβαίωσε από την έκθεση του Los Angeles την πρόθεσή της να λανσάρει το 500e στην αμερικανική αγορά. Σε αντίθεση ωστόσο με ό,τι θα περίμενε κανείς η ελαφρώς διαφοροποιημένη αμερικανικών προδιαγραφών έκδοση του 500e θα παρουσιαστεί το 2023, με αφετηρία επίσης την έκθεση του Los Angeles με την προοπτική να διατεθεί στις ΗΠΑ από τις αρχές του 2024, δηλαδή περίπου τέσσερα χρόνια αργότερα σε σχέση με την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του.

Παρά το γεγονός λοιπόν ότι η ιταλική φίρμα δεν αποκάλυψε την αμερικανικών προδιαγραφών έκδοση, αξιοποίησε όλη την ιταλική φινέτσα στην οποία έχει πρόσβαση, παρουσιάζοντας με αφορμή την ανακοίνωση τρία one-off πρωτότυπα με την υπογραφή των οίκων Armani, Kartell και Bulgari.

Οι τρεις νέες εκδόσεις διαθέτουν μια σειρά νέων σχεδιαστικών στοιχείων εντός και εκτός με βάση την αισθητική υπογραφή του κάθε οίκου και σύμφωνα με την Fiat, εκπροσωπούν «τρεις ψυχές: το αποδοτικό design, την αποδοτική μόδα και τη βιώσιμη πολυτέλεια».

Αν και προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η έκταση των διαφοροποιήσεων που θα υιοθετήσει η αμερικανική έκδοση του 500e δεν αναμένονται κοσμογονικές αλλαγές παρά μόνο όσες απαιτούνται λόγω ορισμένων διαφορών στις προδιαγραφές όπως η θέση των δεικτών αλλαγής πορείας κ.ο.κ.

Αυτό που επίσης μένει να αποδειχθεί είναι κατά πόσο το επικείμενο Abarth 500e που θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του για την Ευρώπη στις 22 Νοεμβρίου θα διασχίσει επίσης τον Ατλαντικό σε δεύτερο χρόνο.

Σε ό,τι αφορά το συμβατικό 500e το οποίο στη γηραιά ήπειρο διατίθεται με δύο επιλογές μπαταρίας 24 και 42 kWh προσφέροντας αυτονομία 185 και 320 χλμ. αν οι προδιαγραφές των μπαταριών παραμείνουν όμοιες και στις ΗΠΑ, τα μεγέθη αυτονομίας προδιαγράφονται λίγο διαφορετικά λόγω των προδιαγραφών της EPA.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024