Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νεϊμάρ: «Έχω πει στον Μέσι πως θα παίξουμε στον τελικό και θα τον νικήσω»

Νεϊμάρ: «Έχω πει στον Μέσι πως θα παίξουμε στον τελικό και θα τον νικήσω»

Ο Νεϊμάρ αναφέρθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, στις μνήμες που έχει ως παιδί από τη διοργάνωση, ενώ αναφέρθηκε και σε μια ενδεχόμενη μονομαχία με τον Μέσι.

Με το Μουντιάλ να πλησιάζει, ο Νεϊμάρ μίλησε για τις συζητήσεις που είχε με τον Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν ενόψει της σέντρας στη διοργάνωση.

Παράλληλα, ο 30χρονος σταρ αναφέρθηκε και στις μνήμες που έχει από τα προηγούμενα Παγκόσμια Κύπελλα, κατονομάζοντας τα είδωλα που είχε ως παιδί.

Οι δηλώσεις του Νεϊμάρ:

Για τους Μέσι και Εμπαπέ: «Προφανώς, όλοι έχουν υψηλές προσδοκίες για το Μουντιάλ και είναι, όχι αγχωμένοι, αλλά ενθουσιασμένοι. Δεν μιλάμε πολύ για αυτό με τον Μέσι αλλά καμιά φορά συζητάμε για το ενδεχόμενο του να συναντήσουμε ο ένας τον άλλον στον τελικό. Του λέω ότι θα το κατακτήσω και ότι θα τον νικήσω και γελάμε πολύ. Το να παίζω με τον Λέο και τον Κιλιάν είναι τεράστια χαρά. Είναι δύο σπουδαίοι παίκτες, με τον Μέσι να θεωρείται εδώ και πολύ καιρό ο καλύτερος κόσμος».

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο: «Τα δύο Παγκόσμια Κύπελλα στα οποία αγωνίστηκα είναι ξεχωριστά για μένα, το ένα γιατί το φιλοξενούσαμε στη Βραζιλία και το άλλο επειδή ήταν το δεύτερό μου. Πιστεύω πως και αυτό που έρχεται θα είναι επίσης ξεχωριστό. Τα Μουντιάλ είναι πάντα γεμάτα εκπλήξεις, θεωρώ όμως πως τα φαβορί είναι η Αργεντινή, η Γερμανία, η Ισπανία και η Γαλλία. Πιστεύω ότι αυτές οι χώρες και η Βραζιλία είναι κάτι παραπάνω από ικανές να φτάσουν στον τελικό».

Για τις μουντιαλικές του στιγμές ως παιδί: «Ήταν φανταστικά το 2002. Μαζί με τον πατέρα και την οικογένειά μου είδα τη Βραζιλία να κατακτά το Μουντιάλ. Αυτή είναι η πρώτη μου ανάμνηση από τη διοργάνωση. Από το 1994 έχω δει video, θυμάμαι μερικές φοβερές στιγμές του Ρομάριο. Έχω πολλά είδωλα. Εννοείται τον Πελέ αλλά και τους Ρονάλντο, Ρομάριο, Κακά, Ροναλντίνιο. Αυτοί είναι οι αγαπημένοι μου».

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024