Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προκριματικά Παγκοσμίου: «Έσπασε» τα κοντέρ η προσέλευση του κόσμου στα «παράθυρα»

Προκριματικά Παγκοσμίου: «Έσπασε» τα κοντέρ η προσέλευση του κόσμου στα «παράθυρα»

Οι φίλου του μπάσκετ έδειξαν για ακόμα μία φορά την αγάπη τους για τις εθνικές ομάδες, γεμίζοντας τα γήπεδα σε Ευρώπη και όχι μόνο, στα «παράθυρα» του Νοεμβρίου για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τα… πολυσυζητημένα «παράθυρα» του Νοεμβρίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, ολοκληρώθηκαν, με την Εθνική μας ομάδα να καταφέρνει να εξασφαλίζει από τώρα την πρόκριση για την τελική φάση της διοργάνωσης και να αναμένει την επόμενη διακοπή, του Φεβρουαρίου χωρίς κανένα άγχος.

Σε όλο τον πλανήτη, πραγματοποιήθηκαν πολύ σπουδαία και κρίσιμα παιχνίδια, με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι εντυπωσιακή σχεδόν σε όλα τα γήπεδα. Στη Λετονία, στην Αρένα Ρίγα, 11.057 φίλαθλοι παρακολούθησαν τον αγώνα της Λετονίας με τη Μεγάλη Βρετανία. για να πανηγυρίσουν την πρόκριση της εθνικής τους ομάδας για πρώτη φορά σε Μουντομπάσκετ.

Μία πρόκριση που οι Λετονοί, είχαν εξασφαλίσει από τον αγώνα κόντρα στην Ελλάδα, στο Ηράκλειο, εκεί όπου βρέθηκαν 5.500 φίλαθλοι, πραγματοποιώντας sold out.

Την ίδια μέρα, στην Ισλανδία, η αρένα Λαουγκαρντάσουλ ήταν γεμάτη κατά 90% στην ήττα από τη Γεωργία, ενώ στην Ιταλία, στη Βιτριφρίγκο Αρένα του Πέζαρο, 10.000 θεατές παρακολούθησαν τον αγώνα της Ιταλίας με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ισπανία. Ανάμεσά τους βρέθηκε και ο θρύλος του MotoGP, Βαλεντίνο Ρόσι και ο νυν πρωταθλητής του MotoGP, Πέκο Μπανιάια.

Στο ντέρμπι που έγινε στη Γεωργία και η ομάδα του Ηλία Ζούρου ηττήθηκε με 85-84 από την Ιταλία, βρέθηκαν 8.121 θεατές, ενώ 10.000 φίλαθλοι κατέκλεισαν τις εξέδρες του Σινάν Ερντέμ στη νίκη της Τουρκίας επί του Βελγίου.

Ιστορία γράφτηκε στην ασιατική ζώνη και τη Σουηδική Αραβία συγκεκριμένα, με 9.500 θεατές να παρακολουθούν το ματς με τις Φιλιππίνες, ενώ στο Πουέρτο Ρίκο και στο Ρομπέρτο Κλεμέντε Κολίσεουμ του Σαν Χουάν οι γηπεδούχοι είδαν στις εξέδρες 8.615 και 8.692 θεατές στις αναμετρήσεις με Κολομβία και Ουρουγουάη αντίστοιχα.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024