Ο Βασίλης Μπισμπίκης, δεν παρέλειψε και τη φετινή χρονιά να βρεθεί στο χώρο του Πολυτεχνείου και να αποτίσει φόρο τιμής στους φοιτητές που εξεγέρθηκαν την 17η Νοέμβρη του 1973. Μάλιστα, συνηθίζει να ακολουθεί και την καθιερωμένη πορεία μέχρι την Αμερικάνικη Πρεσβεία.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).