Daphne Lawrence: Η αποκάλυψη για τη συνεργασία με την Άννα Βίσση και η πρώτη αντίδραση
«Με πήρε τηλέφωνο η Άννα Βίσση την ώρα που...»
Είναι ταλαντούχα, θεωρείται το next big thing στην ελληνική μουσική και ήδη βρίσκεται πίσω από όλα τα τραγούδια που έχουμε χορέψει φέτος. Ο λόγος για την Daphne Lawrence.
Η 24χρονη, που γράφει και ερμηνεύει τη μουσική που τον τελευταίο χρόνο ακούμε παντού, βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2night Show» και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης.
- Διαβάστε επίσης: Η αποκάλυψη της Χρύσας Παπά για την προσωπική της ζωή και το post it που έγινε τατουάζ
Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην «απογοήτευση» μετά τη συμμετοχή της στο «The Voice» και στη συνεργασία της με την Άννα Βίσση.
«Μετά το “The Voice” με έπιασε “κατάθλιψη”, είχα πέσει αρκετά ψυχολογικά, δεν ήθελα να ασχοληθώ με τη μουσική. Ήταν να φύγω στην Αγγλία για σπουδές γιατί με πήραν σε ένα κολλέγιο, με έπιασαν κρίσεις πανικού, οπότε δεν πήγα ποτέ. Έμεινα εδώ, ξαναέδωσα Πανελλήνιες, πέρασα “Θεατρικών Σπουδών” και στη συνέχεια πήγα στη δραματική σχολή. Έτσι άρχισα πάλι να τραγουδάω και να γράφω», είπε.
Η νεαρή τραγουδίστρια πρόσφατα γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τη συνεργασία της με την Άννα Βίσση και το τραγούδι «Αίμα».
Όπως αποκάλυψε, όλα ξεκίνησαν από ένα follow back στο instagram, όταν η Άννα Βίσση θέλησε να την γνωρίσει μέσα από τα social media.
«Εγώ την ακολουθούσα καιρό πριν και ξαφνικά έγινε όλο. Την έκανα follow, με έκανε follow back, της έγραψα “ευχαριστώ πολύ” και μου έστειλε μήνυμα αν γράφω μουσική για να συνεργαστούμε. Είναι πολύ ανοιχτός άνθρωπος η Άννα Βίσση. Στην αρχή ήταν να φτιάξουμε το κομμάτι μαζί. Με ρώτησε αν γράφω στίχους και μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Με πήρε τηλέφωνο όσο ήμουν στη δουλειά. Εργαζόμουν ως σερβιτόρα για πολλά χρόνια. Μόλις με πήρε είπα τα παρατάω όλα, έκατσα στο τραπέζι μιλήσαμε και κανονίσαμε να πάμε στο στούντιο».
- Τραμπ: Όλοι οι διαμεσολαβητές να υπογράψουν τις Συμφωνίες του Αβραάμ – «Παράθυρο» και για το Ιράν
- ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δύναμη και κουράγιο Τραϊανέ. Είμαστε στο πλευρό σου» (pic)
- Ξεπέρασαν τα 51,7 δισ. ευρώ τα χρέη στο ΚΕΑΟ / ΕΦΚΑ – Λύση ή παρηγοριά η νέα ρύθμιση των 72 δόσεων;
- Ηράκλειο: Νέα στοιχεία στην υπόθεση κακοποίησης της 3χρονης – Τα δύο νεκρά μωρά και το τεστ DNA
- ΠΑΣΟΚ: Γιατί αποχώρησε η κοινοπραξία ExxonMobil – HELLENiQ Energy από την Κρήτη;
- Η ηρεμία του να ξέρεις ότι είσαι, επιτέλους, σπίτι
- Το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός με όσα έγιναν στο Δημοτικό Θέατρο: «Το πάρτι της ζωής μας»
- Πάπας: «Θαυμαστή Ανθρωπότητα» – Αυτόν τον τίτλο φέρει η πρώτη Εγκύκλιός του, αφορά την Τεχνητή Νοημοσύνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-150x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)






















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [24.05 – 30.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/POSTER-copy-23-315x220.jpg)
























![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-315x220.jpg)
























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442