Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Daphne Lawrence: Η αποκάλυψη για τη συνεργασία με την Άννα Βίσση και η πρώτη αντίδραση

Daphne Lawrence: Η αποκάλυψη για τη συνεργασία με την Άννα Βίσση και η πρώτη αντίδραση

«Με πήρε τηλέφωνο η Άννα Βίσση την ώρα που...»

Είναι ταλαντούχα, θεωρείται το next big thing στην ελληνική μουσική και ήδη βρίσκεται πίσω από όλα τα τραγούδια που έχουμε χορέψει φέτος. Ο λόγος για την Daphne Lawrence.

Η 24χρονη, που γράφει και ερμηνεύει τη μουσική που τον τελευταίο χρόνο ακούμε παντού, βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2night Show» και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην «απογοήτευση» μετά τη συμμετοχή της στο «The Voice» και στη συνεργασία της με την Άννα Βίσση.

«Μετά το “The Voice” με έπιασε “κατάθλιψη”, είχα πέσει αρκετά ψυχολογικά, δεν ήθελα να ασχοληθώ με τη μουσική. Ήταν να φύγω στην Αγγλία για σπουδές γιατί με πήραν σε ένα κολλέγιο, με έπιασαν κρίσεις πανικού, οπότε δεν πήγα ποτέ. Έμεινα εδώ, ξαναέδωσα Πανελλήνιες, πέρασα “Θεατρικών Σπουδών” και στη συνέχεια πήγα στη δραματική σχολή. Έτσι άρχισα πάλι να τραγουδάω και να γράφω», είπε.

Η νεαρή τραγουδίστρια πρόσφατα γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τη συνεργασία της με την Άννα Βίσση και το τραγούδι «Αίμα».

Όπως αποκάλυψε, όλα ξεκίνησαν από ένα follow back στο instagram, όταν η Άννα Βίσση θέλησε να την γνωρίσει μέσα από τα social media.

«Εγώ την ακολουθούσα καιρό πριν και ξαφνικά έγινε όλο. Την έκανα follow, με έκανε follow back, της έγραψα “ευχαριστώ πολύ” και μου έστειλε μήνυμα αν γράφω μουσική για να συνεργαστούμε. Είναι πολύ ανοιχτός άνθρωπος η Άννα Βίσση. Στην αρχή ήταν να φτιάξουμε το κομμάτι μαζί. Με ρώτησε αν γράφω στίχους και μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Με πήρε τηλέφωνο όσο ήμουν στη δουλειά. Εργαζόμουν ως σερβιτόρα για πολλά χρόνια. Μόλις με πήρε είπα τα παρατάω όλα, έκατσα στο τραπέζι μιλήσαμε και κανονίσαμε να πάμε στο στούντιο».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024