Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βάνα Μπάρμπα για τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό: «Ήταν στενοχωρημένος, είναι πολλά τα βάρη»

Βάνα Μπάρμπα για τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό: «Ήταν στενοχωρημένος, είναι πολλά τα βάρη»

Η ηθοποιός περιέγραψε το παρασκήνιο πίσω από τo τετ-α-τετ που είχε με τον πρωθυπουργό

Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην συνάντησή της την Τρίτη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου και συζήτησαν για θέματα που άπτονται του μεταρρυθμιστικού έργου της κυβέρνησης στον τομέα του πολιτισμού, έργο το οποίο η Βάνα Μπάρμπα προτίθεται να στηρίξει, όπως δηλώνει.

Η ηθοποιός περιέγραψε το παρασκήνιο πίσω από τo τετ-α-τετ που είχε με τον πρωθυπουργό: όπως είπε, εκείνη ήταν που του έστειλε ένα e-mail για την προαγωγή του πολιτισμού και εκείνος της αποκρίθηκε την επόμενη κιόλας ημέρα.

«Ήταν πολύ αποτελεσματικός και αυτό είναι προς τιμήν του. Χάρηκα που τον συνάντησα» είπε η Βάνα Μπάρμπα, «Ήταν στενοχωρημένος, είναι πολλά τα βάρη. Παρά ταύτα μας άκουσε» ανέφερε επίσης. Επεσήμανε ότι την επόμενη βδομάδα θα υπάρξει και νέα συνάντηση με τον υφυπουργό Εξωτερικών.

«Σαν Ελληνίδα πολίτης αυτό που ήθελα να κάνω πάντα και είχα ως όραμα, ήταν να μπορούμε να εξάγουμε το πολιτιστικό μας κομμάτι παντού. Πιστεύω ότι ο σύγχρονος ελληνικός πολιτισμός έχει πολλά να δώσει, κι αντί να βρισκόμαστε μόνο στα ελληνικά φεστιβάλ, που είναι εξαιρετικά, γιατί να μην έχουν περισσότερη δουλειά οι Έλληνες καλλιτέχνες μέσω των πρεσβειών, του απόδημου ελληνισμού, του υπουργείου Εξωτερικών και να τους φέρουμε σε επαφή αυτό που αγαπάει ο κόσμος σε μας; Δεν είναι μόνο η θάλασσα, ο ήλιος, η ομορφιά του τόπου μας. Είναι και ο πολιτισμός» ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός η έμπνευση για το εγχείρημά της, ήταν η Μελίνα Μερκούρη και το σχέδιο για τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ: «Σκεφτήκαμε το εξής: Γιατί να μην ξεκινήσουμε το ίδιο πράγμα όπου υπάρχει πολιτισμός; Η πατρίδα μας έχει εξαιρετικό υλικό σε καλλιτέχνες».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024