Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον πρύτανη του ΑΠΘ, Νίκο Παπαϊωάννου
Ενημερώθηκε, επίσης, για την πορεία του έργου της Βιβλιοθήκης της Σχολής Θετικών Επιστημών του οποίου έχει ξεκινήσει η υλοποίηση.
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τον Πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νίκο Παπαϊωάννου.
Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής αναβάθμισης και για την πολιτική εξωστρέφειας και διεθνοποίησης του ΑΠΘ καθώς και για τα προγράμματα συνεργασίας με εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού και τη λειτουργία ξενόγλωσσων τμημάτων.
Ενημερώθηκε, επίσης, για την πορεία του έργου της Βιβλιοθήκης της Σχολής Θετικών Επιστημών του οποίου έχει ξεκινήσει η υλοποίηση.
Ο κ. Παπαϊωάννου τόνισε ότι η ακαδημαϊκή κοινότητα εργάζεται συστηματικά προκειμένου το ΑΠΘ να συνεχίσει την ανοδική του πορεία προσφέροντας στους φοιτητές του σύγχρονη εκπαίδευση.
- «Όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας Παναθηναϊκού – Γιαμπουσέλε»
- Ρούτε: «Απολύτως απαραίτητη» η νέα επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν
- Ρωσία: Ουκρανικές επιθέσεις drones προκάλεσαν έναν θάνατο και ζημιές σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις
- «Τρέλα» για την Αργεντινή: Oι έξαλλοι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ (vids)
- Επτά παρεμβάσεις από Ανδρουλάκη για την αναγέννηση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας
- Μετά τους σεισμούς: Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας θέλει να ξανανοίξει το αεροδρόμιο του Καράκας «το συντομότερο»
- Από τις πιέτες- φτέρες στις τσάντες-αρμαντίλλο: Η νέα συλλογή υψηλής ραπτικής του Dior ποντάρει στη χαρά
- Ο Ερντογάν στη συνάντηση με τον Τραμπ κέρδισε τη «μάχη», αγωνίζεται για να κερδίσει και τον «πόλεμο» – Δεδομένος σύμμαχος η Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442