Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Black Friday – Δείτε τι να αγοράσετε τις μέρες των εκπτώσεων

Black Friday – Δείτε τι να αγοράσετε τις μέρες των εκπτώσεων

Όλοι μας περιμένουμε τις μεγάλες εκπτώσεις για να βγούμε στην αγορά και να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας. Φυσικά λόγο του ότι βλέπουμε αρκετά μεγάλες εκπτώσεις, πολλές φορές κάνουμε το λάθος των βιαστικών αγορών.

Πράγματα που δεν χρειαζόμαστε τελείως αλλά αγοράζουμε λόγο του ότι τα βρήκαμε σε χαμηλή τιμή. Οι αγορές στις μέρες των εκπτώσεων μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε σύνολα για κάθε στυλ και για κάθε πιθανή έξοδο.

Συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε

Για αρχή αυτό που πρέπει να αναλογιστείτε είναι οι ανάγκες σας. Για παράδειγμα μπορεί να δείτε ένα φόρεμα που σας αρέσει σε πολύ καλή τιμή αλλά αυτό που πραγματικά να χρειάζεστε να είναι ένα ζευγάρι παπούτσια για μια πιο επίσημη έξοδο. Στην ουσία καλό είναι να βάλετε προτεραιότητα στο τι πρέπει να αγοράσετε.

Στη συνέχεια πρέπει να προσέξετε πολύ και την αγοραστική σας δύναμη. Σας συμβουλεύουμε να ορίσετε από πριν ένα ποσό που μπορείτε να δαπανήσετε ώστε να μην ξοδέψετε παραπάνω από όσα πρέπει λόγω των χαμηλών τιμών.

Παπούτσια για κάθε έξοδο

Όπως είπαμε και πριν, την ημέρα της Black Friday είναι καλό να πραγματοποιήσετε αγορές που θα ταιριάζουν με διάφορα σχέδια και θα είναι ικανές να φορεθούν σε κάθε έξοδο. Για παράδειγμα μία πολύ καλή αγορά θα ήταν να πάρετε την black friday παπούτσια.

Με την αγορά ενός ζευγαριού παπουτσιού που μπορεί να συνδυαστεί με διάφορα σύνολα, κάνετε μία έξυπνη κίνηση που θα σας λύσει τα χέρια σε διάφορες περιπτώσεις. Υπάρχουν διάφορες μάρκες παπουτσιών που διαθέτουν παπούτσια για κάθε έξοδο όπως η Camper.

Εμπλουτίστε τη γκαρνταρόμπα σας για chic εμφανίσεις

Φυσικά να δεν ξέρετε πως να συνδυάσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα νέα σας παπούτσια, μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στο συγκεκριμένο οδηγό Μοδάτα γυναικεία παπούτσια – δείτε πως να τα επιλέξετε ώστε να ταιριάζουν στο στυλ σας.

.

Ταυτόχρονα εκτός από τα παπούτσια, μπορείτε να αναζητήσετε και ρούχα για πιο chic εμφανίσεις που μπορούν να φορεθούν σε διάφορες περιστάσεις. Τις ημέρες των μεγάλων εκπτώσεων όπως η black friday, μπορείτε να βρείτε απίστευτα προσιτές τιμές ακόμα και σε ρούχα όπως ένα σακάκι ή ένα πουκάμισο.

Τα ρούχα για casual εμφανίσεις

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε απέξω και τα ρούχα για πιο casual εμφανίσεις όπως μία έξοδος για καφέ με φίλους. Σε αυτή τη κατηγορία υπάρχουν διάφορα σχέδια και στυλ που μπορείτε να αναζητήσετε όπως ένα καινούργιο δερμάτινο παντελόνι ή μία κλασική τσάντα.

Η συμβουλή μας και σε αυτή την κατηγορία είναι να προσπαθήσετε να βρείτε ρούχα και αξεσουάρ που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε διάφορες εξόδους και δεν θα κάθονται στη ντουλάπα σας μόνο και μόνο για να φορεθούν μια φορά το χρόνο.

Χειμωνιάτικες αγορές

Τέλος δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στις χειμωνιάτικες και φθινοπωρινές αγορές. Ειδικότερα αν μιλάμε για την ημέρα της black friday, ο χειμώνας θα είναι προ των πυλών και έτσι μία ανανέωση της χειμωνιάτικης ντουλάπας θα πρέπει να είναι ψηλά στη λίστα σας.

Σε μέρες με μεγάλες εκπτώσεις μπορείτε να βρείτε εύκολα πανωφόρια, μπουφάν ακόμα και σακάκια σε πολύ προσιτές τιμές. Φυσικά ακόμα και στα χειμωνιάτικα και φθινοπωρινά ρούχα να θυμάστε πάντα ότι το κλειδί της καλής αγοράς είναι το ρούχο να φοριέται σε διάφορα σχέδια και σύνολα.

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024