Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπραντ Πιτ: Ξανά ερωτευμένος ο ηθοποιός - Η καλλονή που του έχει κλέψει την καρδιά

Μπραντ Πιτ: Ξανά ερωτευμένος ο ηθοποιός – Η καλλονή που του έχει κλέψει την καρδιά

Ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε σε τρυφερά τετ-α-τετ σε συναυλία

Σελίδα στη ζωή του φαίνεται πως προσπαθεί να γυρίσει ο Μπραντ Πιτ. Μετά το διαζύγιό του από την Αντζελίνα Τζολί και το φλερτ με την Έμιλι Ραταϊκόφσκι, ο ηθοποιός βγαίνει με μια νέα γυναίκα.

Ο σταρ του Χόλυγουντ εθεάθη σε συναυλία του Bono στο Λος Άντζελες το βράδυ της Κυριακής να συνοδεύεται από την 29χρονη Ines de Ramon.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ο Μπραντ Πιτ, φαίνεται να κρατά τα χέρια της και να την τραβάει προς το μέρος του, καθώς οι δύο τους είναι έξω από το Orpheum Theatre και συνομιλούν με τη Σίντι Κρόφορντ, τον Ράντε Γκέρμπερ, τον Σον Πεν και τη Βίβι Νέβο.

Η Ines de Ramon ήταν παντρεμένη με τον σταρ των Vampire Diaries, Paul Wesley, για τρία χρόνια. Πρόσφατα ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον χωρισμό του

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στους Financial Times, ο Μπραντ Πιτ έριξε φως στη δημιουργία των γλυπτών του, τα οποία παρουσιάζονται μαζί με τη δουλειά των φίλων του, του Αυστραλού μουσικού Νικ Κέιβ και του Βρετανού εικαστικού καλλιτέχνη Τόμας Χουσέγκο, σε έκθεση στο Μουσείο Τέχνης Sara Hildén στο Τάμπερε της Φινλανδίας.

«Η αμοιβαία μας δυστυχία έγινε αστεία», είπε ο ηθοποιός για την εποχή που πέρασε με τον καλλιτέχνη. «Και από αυτή τη δυστυχία ήρθε μια φλόγα χαράς στη ζωή μου».

«Πάντα ήθελα να γίνω γλύπτης, πάντα ήθελα να το δοκιμάσω», πρόσθεσε ο Πιτ.

Σύμφωνα με το Associated Press, η έκθεση σχεδιάστηκε αρχικά για να παρουσιάσει μόνο τα έργα του Χουσέγκο, αλλά ο καλλιτέχνης έπεισε το μουσείο να συμπεριλάβει επίσης τα γλυπτά του Πιτ και τα κεραμικά ειδώλια του Κέιβ.

«Όλα έχουν να κάνουν με τον αυτοστοχασμό», είπε στους FT ο Πιτ και πρόσθεσε: «Έβλεπα τη ζωή μου και πραγματικά επικεντρωνόμουν στο να έχω το δικό μου (…): πού ήμουν συνένοχος σε αποτυχίες στις σχέσεις μου, πού έχω κάνει λάθος».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024