Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Movie night: Δυο πρεμιέρες που αξίζει να δεις με παρέα και ποπ κορν

Movie night: Δυο πρεμιέρες που αξίζει να δεις με παρέα και ποπ κορν

Λίγο μετά το σινεμά, δυο κορυφαίες ταινίες της περσινής κινηματογραφικής σεζόν έρχονται στην οθόνη σου – και μετατρέπουν το σπίτι σου στον πιο hot προορισμό

Αν είσαι σαν κι εμάς, ο Νοέμβριος είναι μάλλον επαρκέστατη αφορμή για να μεταμορφωθείς σε σπιτόγατο – ειδικά αν έχεις καλή παρέα. Κι αν δυσκολεύεσαι να πείσεις τους φίλους σου, τα… party animals να απαρνηθούν τα αγαπημένα τους μπαρ για χάρη της σπιτικής θαλπωρής, έχουμε τουλάχιστον τρία επιχειρήματα, που θα τους φέρουν στο σαλόνι σου μετά των ποπ κορν τους.

Επιχείρημα 1ο: Το “Spencer” και η σκοτεινή πλευρά μιας πριγκιπικής ζωής

Καλά κατάλαβες. Πρόκειται για την όχι-ακριβώς-βιογραφική ταινία για τη Νταϊάνα, που έκανε κοινό και κριτικούς να παραμιλούν με την μαγική ερμηνεία της Κρίστεν Στιούαρτ, και η οποία είναι πλέον διαθέσιμη στο Vodafone TV. Σκληρή όσο και ενδιαφέρουσα, η ταινία του Πάμπλο Λαραίν (γνωστού και αγαπημένου από τα “Jackie” και “Neruda”), εστιάζει σε τρεις μόλις ημέρες από τη ζωή της θλιμμένης πριγκίπισσας, με έναρξη την παραμονή των Χριστουγέννων του 1991.

Συντετριμμένη από την ασφυκτική ατμόσφαιρα του παλατιού και των πρωτοκόλλων, την απόρριψη και τη βαναυσότητα του συζύγου της και την ανεκπλήρωτη ανάγκη της να ζήσει μια «κανονική» ζωή, η Λέιντι Ντι αναρωτιέται αν πρέπει να χωρίσει τον πρίγκιπα Κάρολο – και αν θα επιβιώσει σε περίπτωση που το κάνει – σε μια ταινία που αντλεί την έμπνευσή της από την πραγματικότητα, χωρίς να έχει κανένα σκοπό να της μείνει πιστή.

Επιχείρημα 2ο: Το “Elvis”, η ματιά και η μουσική του.

Δεν χρειάζεται να είσαι fan του Βασιλιά της ποπ για να εκτιμήσεις τη δουλειά του Μπαζ Λούρμαν (“Moulin Rouge”, “The Great Gatsby”) – αν και δεν μπορούμε να φανταστούμε για ποιο λόγο να μην είσαι. Πιάνοντας την ιστορία της ανόδου και της πτώσης ενός πραγματικού ειδώλου από μια ανατρεπτική ματιά, εκείνη του (μεγαλοφυούς ή σατανικού;) μάνατζέρ του, ο εκπληκτικός σκηνοθέτης δημιουργεί ένα οπτικό παραμύθι που είναι σίγουρο ότι θα σε παρασύρει. Και θα κάνει όλη την παρέα σου να χορεύει ακόμη και αν μείνετε καθισμένοι στον καναπέ, καθώς παρακολουθείτε το εξαιρετικό ταλέντο του Όστιν Μπάτλερ να ξεδιπλώνεται στο Vodafone TV.

Θέλοντας να απαντήσει στους επικριτές του, που τον αντιμετωπίζουν περίπου ως Μεφιστοφελή, ο συνταγματάρχης Τομ Πάρκερ, ατζέντης του Πρίσλεϊ για το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, που ούτε συνταγματάρχης ήταν, ούτε λεγόταν στ’ αλήθεια Τομ Πάρκερ (και τον οποίο υποδύεται ένας αγνώριστος Τομ Χανκς), διηγείται την πορεία του Έλβις από τα πρώτα του βήματα μέχρι το τέλος, σε μια διονυσιακή εναλλαγή σεκάνς, γεμάτες εκπληκτική μουσική, ξεβιδωτικό χορό και, φυσικά, μπόλικο δράμα.

Επιχείρημα 3ο: Απλώς πες τους ότι έχεις Vodafone TV

Ακόμη κι αν οι βιογραφικές ταινίες δεν είναι το φόρτε της παρέας σου (στην προκειμένη περίπτωση, κακώς), πιθανότατα αρκούν οι λέξεις «Vodafone TV» για να τους κάνουν να ονειρεύονται νάτσος και ποπ κορν. Άλλωστε, πλέον είναι γνωστό ότι εκτός από τις μεγάλες πρεμιέρες που προστίθενται κάθε μήνα στον ατέλειωτο On Demand κατάλογό της πλατφόρμας αμέσως μετά το σινεμά, τα 45+ δημοφιλή κανάλια με ιστορικά λατρεμένες και νέες εκπομπές και τον καλύτερο κατάλογο παιδικών προγραμμάτων και καναλιών για όλες τις ηλικίες, πλέον αποκλειστικά στο Vodafone TV βρίσκεις Disney+ και HBO μαζί.

Αυτό σημαίνει ότι στο ίδιο μέρος μπορείς να παρακολουθήσεις για πρώτη φορά τις απίθανες παραγωγές animation, τα γεμάτα δράση blockbusters και τις εντυπωσιακές ταινίες υπερηρώων του Disney+, αλλά και τις διακεκριμένες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ της HBO που έχει συνδέσει το όνομά της με το πιο ανατρεπτικό περιεχόμενο των τελευταίων ετών.

Ανακάλυψε τα νέα πακέτα Vodafone TV.

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024