Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Ζαρίφη: «Θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί, να γίνω μαμά αγκαλιάς»

Κατερίνα Ζαρίφη: «Θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί, να γίνω μαμά αγκαλιάς»

Η παρουσιάστρια εξομολογείται την μεγάλη της επιθυμία

Καλεσμένη στο «Fishy» βρέθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη και μίλησε στον Γιάννη Τσιμιτσέλη για την καριέρα της ως δημοσιογράφος, τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά του MEGA, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», αλλά και για την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδάκι.

Με αφορμή το… googlάρισμα που έκανε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Κατερίνα Ζαρίφη τόνισε πως «είμαι ραδιοφωνική παρουσιάστρια, παρουσιάστρια, δημοσιογράφος. Ηθοποιός ακόμα δεν γράφομαι».

Ο παρουσιαστής θυμήθηκε πως είχαν παίξει μαζί σε παράσταση και η ίδια αποκάλυψε το τηλεφώνημα που είχε κάνει τότε στον Μιχάλη Ρέππα.

«Το πρώτο τηλεφώνημα στον Ρέππα, να κλαίω και να του λέω “τι θα κάνω με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη; Είναι ο πιο δύσκολος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στον κόσμο!”», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη γελώντας.

Η Γιουγκοσλαβία και η πολεμική ανταπόκριση

Η Κατερίνα Ζαρίφη ξεκίνησε στο χώρο της δημοσιογραφίας την δεκαετία του ’90, με πρώτη της απόπειρα, όπως είπε, την πολεμική ανταπόκριση στην Γιουγκοσλαβία.

«Είχα πει στη μάνα μου ότι θα πάω και μου λέει «είμαι στον τάφο, έλα να μου ρίξεις το χώμα άμα φύγεις». Έτσι ξεκίνησα τη δημοσιογραφία, είπα ότι θα πάω πολύ δυναμικά. Μετά ήθελα να πάω στην Παλαιστίνη. Έχω κάνει αστυνομικό ρεπορτάζ, θαύμαζα πολύ τον Σόμπολο. Έχω κάνει και ρεπορτάζ καμικάζι, δηλαδή που ήμουν ρεπόρτερ και φεύγαμε με τον καμεραμάν, ακούγαμε δολοφονία στο τάδε σημείο και πήγαινα να κάνω ένα… μουσικοχορευτικό, όπως καταλαβαίνεις», εξομολογήθηκε στον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Μπορώ να διαλύσω τη ζωή μου για τον εγωισμό μου»

Η Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε επίσης, πως το τελευταίο διάστημα της έχουν χρεώσει δύο – τρεις σχέσεις, ωστόσο δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Μάλιστα, με τον πρώην σύντροφό της πλέον είναι κολλητοί φίλοι.

«Άμα σου περνάει ο έρωτας και βλέπεις ότι με αυτόν τον άνθρωπο συνεννοείσαι, γιατί όχι; Όταν είναι στην ίδια φάση και οι δύο, πετυχαίνει».

«Μπορώ να διαλύσω τη ζωή μου για τον εγωισμό μου», παραδέχτηκε και συμπλήρωσε πως είναι ζηλιάρα, ωστόσο έχει αρχίσει να το κοντρολάρει.

«Έχω πάει σε κοπέλα και της έχω πει «να σε ρωτήσω κάτι; Έχω έρθει σπίτι σου να πειράξω τα παιχνιδάκια σου;». Μου λέει «όχι». «Εσύ γιατί θες να πειράξεις τα δικά μου;». Είχα γίνει τόσο τούρμπο! Τώρα έχω αρχίσει και και καταλαβαίνω ότι δεν βγαίνει άκρη έτσι».

«Ο κόσμος θα λατρέψει το Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»

Η Κατερίνα Ζαρίφη πρωταγωνιστεί στη σειρά των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη». Όπως αποκάλυψε η ίδια, το δίδυμο των Ρέππα – Παπαθανασίου, αλλά και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος τη βοήθησαν πολύ στο θέατρο.

«Το πιο δύσκολο που έχω κάνει στη ζωή μου είναι το θέατρο. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να αναμετρηθώ με αυτό το πράγμα».

Στη σειρά υποδύεται την Μαίρη, η οποία είναι παντρεμένη με τον Κώστα (Σπύρος Πούλης) εδώ και 23 χρόνια και μένουν στο Αιγάλεω, με την πεθερά της (Πηνελόπη Πιτσούλη) να της κάνει τη ζωή πατίνι.

«Είναι ένα σούργελο, τον λατρεύω!», είπε με αγάπη για τον Σπύρο Πούλη. «Νομίζω πως είμαστε το πιο ασόβαρο και γελοίο ζευγάρι στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη». Πιστεύω ότι θα το λατρέψει ο κόσμος, γιατί έχει παλιό, καλό και αυθεντικό γέλιο, αλλά και καταστάσεις που όλοι τις βιώνουμε».

«Θα ήθελα να γίνω μαμά αγκαλιάς»

Η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε ακόμη στον Γιάννη Τσιμιτσέλη πως θα ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί.

«Δεν αποκλείω τίποτα. Η ηλικία όσο περνάει δυσκολεύει την κατάσταση… Αν ερχόταν ένα παιδί τώρα θα το δεχόμουν με χαρά. Θα ήθελα πάρα πολύ – και αυτό έχω βάλει σκοπό – να υιοθετήσω ένα παιδί. Να γίνω μαμά αγκαλιάς και όχι μαμά κοιλιάς. Είναι δύσκολο, ειδικά όταν πας μία γυναίκα μόνη… Καταλαβαίνω ότι πρέπει να καλυφθεί από παντού, αλλά θα έπρεπε λίγο να χαλαρώσει η νομοθεσία, γιατί υπάρχουν πολλές γυναίκες που θα ήθελαν να γίνουν μαμάδες αγκαλιάς», δήλωσε.

Ανάμεσα στα μελλοντικά της σχέδια είναι να κάνει πολλά ταξίδια, ενώ όνειρό της είναι να υποδυθεί έναν… δολοφόνο σε τηλεοπτική σειρά.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024