Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεργκέι Λαβρόφ: Έγινε viral με iPhone, Apple Watch και μπλουζάκι «made in USA»

Σεργκέι Λαβρόφ: Έγινε viral με iPhone, Apple Watch και μπλουζάκι «made in USA»

Μπορεί ο Ρώσος ΥΠΕΞ, Σεργκέι Λαβρόφ, να εμφανίστηκε στις κάμερες για να διαψεύσει τα νέα σχετικά με την υγεία του, ωστόσο, η εμφάνισή του αυτή έγινε αφορμή για ποικίλα σχόλια, εξαιτίας των αξεσουάρ αλλά και των ρούχων του.

Viral έγινε η εμφάνιση του υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, από το Μπαλί της Ινδονησίας, όταν διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα υγείας, μέσω βίντεο που δημοσίευσε η εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

Καταρρίπτοντας τα δημοσιεύματα, ο Σεργκέι Λαβρόφ δηλώνει «είμαι καλά» εν ώρα εργασίας και διαψεύδει ότι εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Μπαλί με αιφνίδιο καρδιακό πρόβλημα. Όμως, η εμφάνισή του κέντρισε όλα τα βλέμματα, αφού «διαφημίζει» όλα τα προϊόντα ενός πολιτισμού που κατηγορεί μέρα – νύχτα: του δυτικού και δη του αμερικανικού!

Διαβάστε επίσης: Πούτιν: Γιατί δεν πάει στη σύνοδο των G20 – Φοβάται «απόπειρα δολοφονίας»

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο Σεργκέι Λαβρόφ φοράει στο αριστερό του χέρι ένα Apple Watch, το οποίο συνδυάζει με ένα iPhone τελευταίας γενιάς, ενώ μέχρι και η μπλούζα που φοράει έχει το λογότυπο του Αμερικανού ζωγράφου, Jean-Michel Basquiat.

Ο Σεργκέι Λαβρόφ, μάλιστα, έχοντας προσαρμοστεί στο θερμό ασιατικό κλίμα, φοράει σορτς, το οποίο, όμως, συνδυάζει με… σκαρπίνια.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024