Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νίκαια: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του «δράκου»

Νίκαια: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του «δράκου»

Ο «δράκος» της Νίκαιας επιτέθηκε για να βιάσει μία 20χρονη γυναίκα και είχε αποπειραθεί να βιάσει και άλλη μία στα Καμίνια, η οποία γλύτωσε την τελευταία στιγμή.

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τις φωτογραφίες του επονομαζόμενου και «δράκου» της Νίκαιας, που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος γυναικών στις γειτονιές του Πειραιά.

Ο 28χρονος συνελήφθη στις 6 Νοεμβρίου από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.). Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού και βαριά σωματική βλάβη.

Διαβάστε επίσης: «Πάλευα να τον διώξω από πάνω μου» – Συγκλονίζει η μαρτυρία της 20χρονης για την απόπειρα βιασμού της

Υπενθυμίζεται ότι ο «δράκος» της Νίκαιας επιτέθηκε για να βιάσει μία 20χρονη γυναίκα και είχε αποπειραθεί να βιάσει και άλλη μία στα Καμίνια, η οποία γλύτωσε την τελευταία στιγμή.

Ο επονομαζόμενος και «δράκος» της Νίκαιας, το 2016 είχε συλληφθεί για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ το 2018 είχε συλληφθεί και πάλι για απόπειρα βιασμού σε βάρος μίας νεαρής γυναίκας και είχε φυλακιστεί για δύο χρόνια.

Από τον Απρίλιο του 2022 κυκλοφορούσε ξανά ελεύθερος, παρά το γεγονός πως το παρ’ ολίγον θύμα του και ο σύντροφός της, τον είχαν εντοπίσει και τον είχαν σύρει στην αστυνομία.

Όμως, παρά το ποινικό του παρελθόν, η δράση του θεωρήθηκε πλημμέλημα και έτσι οι Αρχές τον είχαν απαλλάξει.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 6-11-2022 από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.).

Σε βάρος του αλλοδαπού ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού και βαριά σωματική βλάβη.

Πρόκειται για τον:

SULOLLARI (επ.) KLEDI (ον.) του RAKIP και της ALKETA , γεννηθέντα την 26-1-1994 στην Αλβανία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4254355 του Τ.Α. Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024