Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πειραιάς: «Πάλευα να τον διώξω από πάνω μου» - Συγκλονίζει η μαρτυρία της 20χρονης για την απόπειρα βιασμού της

Πειραιάς: «Πάλευα να τον διώξω από πάνω μου» – Συγκλονίζει η μαρτυρία της 20χρονης για την απόπειρα βιασμού της

Το πρόσωπο του 20χρονου κοριτσιού έχει παραμορφωθεί από τα χτυπήματα του 28χρονου «δράκου του Πειραιά» που προσπάθησε να τη βιάσει.

Τη νύχτα τρόμου που έζησε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Νίκαια καθώς πήγαινε στο σπίτι της, όταν δέχθηκε επίθεση από τον «δράκο του Πειραιά», ο οποίος συνελήφθη, περιέγραψε στην εκπομπή LIVE NEWS στο MEGA, η 20χρονη γυναίκα.

Ο 28χρονος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος όπως αποδείχθηκε αργότερα από τις Αρχές είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί για απόπειρα βιασμού, προσπάθησε να βιάσει την κοπέλα την οποία χτύπησε και βάναυσα.

Διαβάστε επίσης: Στα χέρια της αστυνομίας ο «δράκος του Πειραιά» – Προσπάθησε να βιάσει 7 κορίτσια

Όπως η ίδια περιγράφει χαρακτηριστικά την ώρα που κατευθυνόταν προς το σπίτι της γύρω στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα αντιλήφθηκε ότι ένας άνδρας την ακολουθεί: «Για δύο, τρία λεπτά στεκόταν απέναντί μου σε απόσταση 2-3 μέτρων. Κοιτούσε πολύ επίμονα. Γύρισα το κεφάλι μου. Τότε αυτός ήρθε από πίσω μου και μου έκλεισε το στόμα και τη μύτη. Με έριξε κάτω και αρχίσαμε να παλεύουμε. Εγώ στρίγγλιζα και ούρλιαζα».

Ελάχιστα μέτρα από το σπίτι της, κάτω από ένα στέγαστρο πολυκατοικίας, την ώρα που έβρεχε καταρρακτωδώς, το κορίτσι δεν σταμάτησε λεπτό να ουρλιάζει, ελπίζοντας κάποιος να την ακούσει: «Είχε αγκαλιάσει όλο το κεφάλι μου με κεφαλοκλείδωμα και μου έδινε μπουνιές. Προσπάθησε να με γυρίσει στο πάτωμα. Είχε πιάσει το κεφάλι μου από τα μαλλιά και με κοπανούσε στο πάτωμα» συνεχίζει να περιγράφει.

Την χτυπούσε αλύπητα

Ο «Δράκος του Πειραιά», χτυπούσε το κεφάλι της 20χρονης στο πεζοδρόμιο ασταμάτητα. Και ενώ το κορίτσι αιμορραγούσε, συνέχιζε να  παλεύει για να σωθεί απ’ τα χέρια του.

Η 20χρονη περιγράφει χαρακτηριστικά: «Μετά από κάποια μέτρα εγώ σταμάτησα γιατί ήμουνα έτοιμη να λιποθυμήσω, ζήτησα βοήθεια από κάποιους γείτονες. Είχα χτυπήσει κυρίως στο κεφάλι, το ένα μου μάτι είναι κλειστό. Το αφτί μου, το μάτι μου, το φρύδι μου, το μάγουλό μου, όλα έχουν αλλάξει θέσεις. Δεν είμαι σε κατάσταση ούτε να βγω από το σπίτι, ούτε να μιλήσω. Δε μπορώ να φάω, δεν μπορώ να κλάψω. Μου έλεγε πολλά, με χτυπούσε και συνέχιζε να μου μιλάει, αλλά φώναζα και δεν μπορούσα να ακούσω τι μου έλεγε. Τρόμαξε όταν βγήκε μια γειτόνισσα και του είπε -τι κάνεις εκεί;- και έφυγε».

Λίγα μέτρα πιο κάτω, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τον 28χρονο. Οι αστυνομικοί ζήτησαν από την 20χρονη να πάει στο τμήμα να τον αναγνωρίσει. Εκείνος ισχυρίστηκε ότι ήταν μεθυσμένος.

Έξι καταγγελίες στο «μικροσκόπιο»

Ο 28χρονος είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγο καιρό καθώς εξέτιε ποινή για σεξουαλικά αδικήματα.

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας βρίσκονται πλέον και άλλες καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις που είχαν γίνει από γυναίκες το προηγούμενο διάστημα στην ίδια περιοχή, καθώς εξετάζεται ο δράστης σε όλες τις περιπτώσεις είναι το ίδιο πρόσωπο.

Συνολικά άλλες 6 γυναίκες έχουν καταγγείλει ότι δέχτηκαν επίθεση από άγνωστο νεαρό άνδρα την ώρα που επέστρεφαν νύχτα στο σπίτι τους, που είχε σκοπό να τις βιάσει.

Ο 28χρονος μετά την απολογία του στον ανακριτή, προφυλακίστηκε.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024