Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ορέστης Ανδρεαδάκης: «Προοδευτικός» ο Κλούνεϊ, «ξινούλα» η Τζολί, «αμίλητος» ο Αλ Πατσίνο

Ορέστης Ανδρεαδάκης: «Προοδευτικός» ο Κλούνεϊ, «ξινούλα» η Τζολί, «αμίλητος» ο Αλ Πατσίνο

Ο Ορέστης Ανδρεαδάκης αναφέρθηκε στα τετ α τετ του με τους σταρ του Χόλυγουντ και έκανε αποκαλύψεις

Kαλεσμένος στo «The 2Night Show» βρέθηκε ο Ορέστης Ανδρεαδάκης.

Ο κριτικός κινηματογράφου και καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης μίλησε για την καριέρα του και τις εκπομπές που παρουσίαζε και μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό στιγμές από συνεντεύξεις του με τους ηθοποιούς του Χόλυγουντ.

«Δεν μπορεί τον κόσμο, απορώ πώς έκανε τις ταινίες»

«Από αυτούς που έχουμε φιλοξενήσει στις “Νύχτες Πρεμιέρες” ο πιο καλός και πιο ευγενικός άνθρωπος ήταν ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο οποίος έρχεται για να υποστηρίξει την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών που είναι φίλοι του όλη η οικογένεια και η Δάφνη Οικονόμου και πάντα κάνει φιλανθρωπικές δωρεές. Είναι τρομερά αγοραφοβικός, αλλά και απίστευτα ευγενής και γενναιόδωρος. Δεν μπορεί τον κόσμο, απορώ πώς έκανε τις ταινίες. Ο καλύτερος ηθοποιός στον κόσμο. Αυτός έμπαινε τόσο πολύ μέσα στους ρόλους, γινόταν ένα με τον ρόλο και μάλιστα τον ρώτησε κάποιος δημοσιογράφος “καλά πώς βγαίνετε μετά από τον ρόλο” και του απάντησε “αυτό είναι το πρόβλημα”» και συνέχισε τις αναμνήσεις του από τους αστέρες του Χόλιγουντ» είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ είναι πολύ ωραίος τύπος, δεν είναι ψεύτικος, είναι προοδευτικός, έχει τρομερό χιούμορ, και αυτοσαρκάζεται που θα πει ότι δεν έχει απωθημένα, δεν προσποιείται στις συνεντεύξεις του».

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου αν τον θυμούνται όλοι αυτοί από τους οποίους έχει πάρει συνεντεύξεις, απάντησε: «Όχι ρε ‘συ. Είχα πάρει συνέντευξη από τη Μέριλ Στριπ για το “Mamma Mia”, την συνάντησα ένα χρόνο μετά στο Παρίσι και τότε είχαμε μεγάλες πυρκαγιές στην Ελλάδα και μόλις με είδε μου είπε “α, σας θυμάμαι” και είπε στην κάμερα να κλείσει και με ρωτούσε για το πώς ήταν η κατάσταση, γιατί οι φωτιές ήταν γύρω από το Πήλιο, εκεί που είχαν γίνει γυρίσματα. Αυτή είναι θεά και είναι η πιο μεγάλη γυναίκα ηθοποιός».

«Πάρα πολύ σπάνια δίνει συνεντεύξεις»

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Ορέστης Ανδρεαδάκης μίλησε για το απωθημένο του: «Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν μιλάει καθόλου στις συνεντεύξεις του. Τον ρωτάς και λέει “μμμ, εεε, όχι, ναι”. Πάρα πολύ σπάνια δίνει ούτως ή άλλως συνεντεύξεις. Θα ήθελα να πάρω συνέντευξη από τον Τζάκ Νίκολσον, αλλά και με τον Αλ Πατσίνο, δεν έχουμε συναντηθεί στο πλαίσιο της δουλειάς».

Σχολιάζοντας τις εμπειρίες του με τους Χολιγουντιανούς ηθοποιούς σημείωσε: «Ο Μπραντ Πιτ είναι πολύ καλός ηθοποιός και πολύ άνετος. Τα τελευταία χρόνια έχουν έρθει όλοι στην Ελλάδα και τους αρέσει πάρα πολύ η Ελλάδα. Ανεβάζουν και βιντεάκια και διαφημίζουν τη χώρα μας. Η Αντζελίνα Τζολί είναι λίγο “ξινούλα”, νευρική. Είναι σκληρή, δεν είναι ο τύπος μου, αλλά δεν μπορείς να πεις ότι δεν είναι ωραία γυναίκα».

«Η Ούμα Θέρμαν μου αρέσει σαν γυναίκα και θεωρώ ότι είναι εξαιρετική ηθοποιός. Νομίζω ότι είναι Θεά, ψηλή και εντυπωσιακή», συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στη μοναδική συλλογή με αυτόγραφα, που έχει στην κατοχή του: «Είμαι μανιακός συλλέκτης αυτόγραφων και στη συλλογή μου έχω συγκεντρώσει 800-1.000. Τί θα τα κάνω; Θα τα πετάξω κάποια στιγμή. Θα τα δώσω στην κόρη μου».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024