Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαμά κάλεσε 27 παιδιά στο πάρτι της κόρης της και δεν πήγε κανένα [βίντεο]

Μαμά κάλεσε 27 παιδιά στο πάρτι της κόρης της και δεν πήγε κανένα [βίντεο]

Τα βίντεο της μητέρας συγκέντρωσαν 3 εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια από κόσμο, που εξέφραζε συμπαράσταση στην 27χρονη και της έδινε συμβουλές.

Η συγκλονιστική ιστορία αφορά μια μητέρα του οργάνωσε το πάρτι γενεθλίων της κόρης της  αλλά δεν βρήκε ανταπόκριση από τους γονείς των άλλων παιδιών.

Όπως λέει κάλεσε στο πάρτι 27 παιδάκια και δεν εμφανίστηκε κανένα. Μάλιστα προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση που μιλά για τον αποκλεισμό αυτόν και η φωτογραφία που δείχνει τη μικρούλα να τρώει μόνη της ένα κομμάτι πίτσα κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Δεν εμφανίστηκε ούτε ένας από τους φίλους της»

Η 27χρονη Μπρεάνα Στρονγκ είχε ετοιμάσει φαγητό και μια εντυπωσιακή τούρτα με θέμα τη «Frozen» αλλά, δυστυχώς, κανείς δεν εμφανίστηκε.

«Προσκαλέσαμε 27 παιδιά στο πάρτι των τρίτων γενεθλίων της Έιβερι. Δεν εμφανίστηκε ούτε ένας από τους φίλους της», έγραψε στην ανάρτησή της στο Tik Tok.

«Όσο την έβλεπα να κάθεται ολομόναχη και στεναχωρημένη, σπάραζε η καρδιά μου. Μακάρι να μπορούσε να το βγάλει από το μυαλό της, σαν να μην συνέβη ποτέ», ανέφερε στεναχωρημένη. «Μακάρι να μην πονέσει κανένα παιδί όπως η κόρη μου σήμερα. Δεν αξίζει σε κανέναν αυτό», κατέληξε.

Χιλιάδες σχόλια

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο ήταν χιλιάδες και μάλιστα οι περισσότεροι εύχονταν στο παιδί «χρόνια πολλά» και καταδίκαζαν το γεγονός ότι καμία από τις άλλες μητέρες δεν πήγε το παιδί της στο πάρτι του κοριτσιού.

Παράλληλα άλλες μητέρες ανέφεραν ανάλογα περιστατικά που τους έχουν συμβεί.

@breannamstrong I wish I was making this up. #noshow #birthdayparty #fyp #trending #sahm #makefriends ♬ Get You The Moon – Kina

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024