Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
A very happy birthday: Το παιδικό πάρτι που θα θυμάται για πάντα δεν χρειάζεται να κοστίσει πολύ

A very happy birthday: Το παιδικό πάρτι που θα θυμάται για πάντα δεν χρειάζεται να κοστίσει πολύ

Ένα λαχταριστό, πλούσιο μενού για να οργανώσετε ένα καλοκαιρινό πάρτι με λιγότερο από 5 ευρώ κατ’ άτομο!

Με τα σχολεία πια κλειστά, τα παιδιά λίγες ευκαιρίες έχουν για να χαρούν τη συντροφιά των αγαπημένων τους φίλων. Και καθότι οι αυγουστιάτικες διακοπές αργούν ακόμα, η ανυπομονησία για λίγη διασκέδαση και ξέφρενο παιχνίδι φουντώνει μέσα τους, καθημερινά. Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα καλοκαιρινό παιδικό πάρτι που θα θυμούνται για πάντα; Πόσο μάλλον αν το μικρό σας γιορτάζει, αυτή την εποχή, τα γενέθλιά του!

Κι αν ήδη σκέφτεστε τα έξοδα της διοργάνωσης, σας έχουμε την τέλεια λύση σε δύο μόλις… γράμματα: ΑΒ! Ναι, η μεγάλη αλυσίδα σουπερμάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος έχει φροντίσει να σας παρέχει μια πολύ μεγάλη ποικιλία, με πάνω από 700 αγαπημένα προϊόντα, σε σταθερά χαμηλές τιμές κάθε μέρα και πάντα με την εγγύηση ποιότητάς της. Τα προϊόντα της λίστας φέρουν το ειδικό γαλάζιο σήμα με το γαλάζιο χεράκι και τη σήμανση «κάθε μέρα Χαμηλή Τιμή». Έτσι, μπορείτε να τα εντοπίσετε πανεύκολα στα καταστήματα ΑΒ αλλά και στο AB Eshop και να επωφεληθείτε από την άριστη ποιότητα και τις προσιτές τιμές τους.

Ας επιστρέψουμε όμως στο θέμα μας! Για να σας αποδείξουμε πόσο εύκολο και οικονομικό μπορεί να είναι ένα παιδικό πάρτι με τη βοήθεια της ΑΒ, έχουμε φτιάξει για εσάς ένα πλήρες μενού για 10 παιδιά που, μάλιστα, χρειάζεται ελάχιστη προετοιμασία και κόπο από τη δική σας πλευρά. Ας ξεκινήσουμε με τα απλά… κατεψυγμένα ΑΒ λουκανικοπιτάκια κουρού, ΑΒ τυροπιτάκια σφολιάτας, λαχταριστές ΑΒ πίτσες με ζαμπόν & τυρί & ΑΒ μπουγατσάκια! Όλα εξαιρετικής ποιότητας, όλα με «σφραγίδα λατρείας» από τα παιδιά, και έτοιμα σε μόλις λίγα λεπτά αφού το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα ψήσετε λίγο πριν το πάρτι. Και το καλύτερο; Mε μόλις 14 ευρώ, συνολικά.

Τι λέτε να μαγειρέψετε το πιο αγαπημένο φαγητό όλων των παιδιών; Κεφτεδάκια με ΑΒ fresh to go βόειο κιμά και AB πατατούλες baby! Αναζητήστε τα προϊόντα με το γαλάζιο χεράκι και θα τα φτιάξετε με λιγότερο από 7 ευρώ! Για ποικιλία, βράστε ΑΒ μακαρόνια βίδες και ετοιμάστε μία δροσερή μακαρονοσαλάτα με ΑΒ τοματίνια, ΑΒ μανιτάρια, ΑΒ αγγουράκια και ΑΒ καλαμπόκι, με 5 ευρώ. Ολοκληρώστε τον μπουφέ των αλμυρών με τοστάκια με ΑΒ ψωμάκια του τοστ, ΑΒ τυρί κρέμα, ΑΒ γαλοπούλα καπνιστή & ΑΒ ντομάτα με μόλις 6 ευρώ! Συνολικά, όλα τα παραπάνω θα σας κοστίσουν 18 ευρώ και σε συνδυασμό με τα φουρνιστά δημιουργούν ένα πλούσιο μπουφέ αλμυρών που όλα τα παιδιά θα λατρέψουν.

Επειδή, ωστόσο, κανένα πάρτι δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς γλυκό, εμείς σας έχουμε τρεις διαφορετικές προτάσεις για κάθε γούστο. Έχετε μια φόρμα για κέικ; Τι λέτε να φτιάξετε μία πολύχρωμη «τούρτα» ζελέ; Επιλέξτε τέσσερις διαφορετικές γεύσεις και χρώματα AB ζελέ και αφήστε τες να κρυώσουν μία-μία, σε μια μεγάλη φόρμα για κέικ. Το αποτέλεσμα θα ενθουσιάσει και η προετοιμασία είναι τόσο απλή. Για τους λάτρεις της σοκολάτας (μα και ποιος δεν τη λατρεύει😉), μπορείτε να σπάσετε AB μπισκότα με κομμάτια σοκολάτας μέσα σε μικρά μπολάκια και να βάλετε από πάνω κρέμα από ΑΒ άνθος αραβοσίτου με γεύση κακάο. Στολίστε με πολύχρωμη τρούφα και… βουαλά! Ένα τέλειο επιδόρπιο για μικρούς και μεγάλους. Τέλος, για κάτι ακόμα πιο δροσερό, προτείνουμε να προμηθευτείτε και παγωτίνια ΑΒ σε μια ποικιλία γεύσεων. Κι όλα τα παραπάνω θα σας κοστίσουν μόλις 11 ευρώ!

Αφήσαμε τους χυμούς για το τέλος γιατί ακόμα και τα παιδικά πάρτι χρειάζονται ένα δροσιστικό και νόστιμο «καύσιμο». Στην ΑΒ, λοιπόν, μπορείτε να προμηθευτείτε φρουτοποτό βύσσινο, χυμό πορτοκάλι και χυμό μήλο για λιγότερα από 3 ευρώ. Συνολικά, υπολογίστε 6 ευρώ για το juice bar και… πάμε για το μεγάλο φινάλε!

Μετά από τις σχετικές πράξεις, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πια πως το πλούσιο αυτό μενού θα σας κοστίσει μόλις 49 ευρώ. Κοινώς, λιγότερα από 5 ευρώ για κάθε παιδί! Το μόνο που λείπει είναι λίγα μπαλόνια, λίγη μουσική και… πολλή καλή διάθεση. Α, και επειδή η ΑΒ γνωρίζει πολύ καλά όλα όσα χρειάζεστε… η σειρά με το μαγικό γαλάζιο χεράκι περιέχει και μεγάλη ποικιλία από καθαριστικά για να συνεφέρετε το σπίτι μετά το πάρτι, χωρίς να προβληματίζεστε για το επιπλέον έξοδο.

Είστε έτοιμοι να χαρίσετε στα παιδιά σας υπέροχες καλοκαιρινές αναμνήσεις, με τη βοήθεια της ΑΒ; Βρείτε εύκολα, τα προϊόντα της λίστας «Κάθε μέρα χαμηλή τιμή» με το γαλάζιο χεράκι, τόσο στα φυσικά καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, όσο και στο ΑΒ Eshop και καλή σας διασκέδαση!

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024