Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Φίλιπς ελπίζει να κληθεί στην Αγγλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο Φίλιπς ελπίζει να κληθεί στην Αγγλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο Κάλβιν Φίλιπς ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον ώμο και σε δηλώσεις του πιστεύει πως θα κληθεί από τον Σάουθγκεϊτ στο ερχόμενο Μουντιάλ.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Κάλβιν Φίλιπς, δήλωσε ότι δεν έχει χάσει τις ελπίδες του να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα της Αγγλίας μετά την πλήρη αποκατάσταση από έναν τραυματισμό στον ώμο που τον κράτησε εκτός από τον Σεπτέμβριο.

Ο Φίλιπς, ο οποίος εντάχθηκε στη Σίτι από τη Λιντς το καλοκαίρι, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να διορθώσει ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα στον ώμο και με τον Σάουθγκεϊτ να κατονομάζει την ομάδα του για το Παγκόσμιο Κύπελλο την Πέμπτη, ο 26χρονος ξέρει ότι μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει μια θέση.

Ο προπονητής της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, είπε ότι θα τον έχει στον πάγκο για την αναμέτρηση του League Cup με την Τσέλσι την Τετάρτη, δίνοντάς του μια τελευταία ευκαιρία να τραβήξει το βλέμμα του Σάουθγκεϊτ και ο Φίλιπς δεν έχει καμία αμφιβολία ότι τα δεινά του τραυματισμού του ανήκουν στο παρελθόν.

«Ο ώμος είναι πολύ καλά τώρα», είπε ο Φίλιπς στο BBC. «Έχω περάσει από μια διαδικασία επτά εβδομάδων για να αναρρώσω όσο πιο γρήγορα μπορώ για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όλα πάνε υπέροχα.

Προφανώς δεν έχω παίξει εδώ και πολύ καιρό, αλλά έχω διατηρήσει τη φυσική μου κατάσταση και θα ήθελα να πιστεύω ότι θα μπορούσα να παίξω 90 λεπτά».

Ο αγώνας της Σίτι στην Premier League εναντίον της Μπρέντφορντ το Σάββατο είναι το τελευταίο ματς της ομάδας πριν από την διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, όπου η Αγγλία ανοίγει την εκστρατεία της εναντίον του Ιράν στις 22 Νοεμβρίου.

«Μίλησα με τον Γκάρεθ (μετά την επέμβαση) και του είπα για την κατάστασή μου», είπε ο Φίλιπς. «Είπα ότι θα καταλάβαινα αν δεν με επέλεγε, αλλά με διαβεβαίωσε ότι, «εφόσον είσαι αρκετά σε φόρμα και αποδεικνύεις ότι προοδεύεις καλά, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να κληθείς».

Έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να είμαι όσο το δυνατόν σε φόρμα και ελπίζω να συμμετάσχω».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024