Η Ρακόβ κάνει δικό της τον Σβάρνα – Πόσα θα βάλει στα ταμεία της η ΑΕΚ
Η Ράκοβ φαίνεται ότι αποφάσισε να πληρώσει την ρήτρα των 800.000 ευρώ στην ΑΕΚ για τη μόνιμη μετακίνηση του Στράτου Σβάρνα.
Ο Στράτος Σβάρνας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στη Πολωνία με τη φανέλα της Ράκοβ και οι ιθύνοντες του συλλόγου αποφάσισαν να κάνουν τη μετακίνηση του στόπερ της ΑΕΚ μόνιμη.
Αυτό θα συμβεί πληρώνοντας τη ρήτρα που υπήρχε στον δανεισμό του Έλληνα αμυντικού που είναι ύψους 800.000 ευρώ με την «Ένωση» να κρατά και ένα ποσοστό 20% των δικαιωμάτων του.
Πάντως η ΑΕΚ δεν έχει ενημερωθεί για αυτή την απόφαση με τη Ράκοβ να έχει περιθώριο μέχρι το τέλος του Απριλίου για να εκταμιεύσει τη ρήτρα.
Τέλος να σημειωθεί πως και πέρυσι οι Πολωνοί ήθελαν να αποκτήσουν τον Σβάρνα αλλά η ΑΕΚ δεν ήταν θετική σε αυτό το ενδεχόμενο και τον παραχώρησαν με δανεισμό.
- Λουτσέσκου: «Είχαμε πολλά προβλήματα και κάποιες επιλογές ήταν αναγκαστικές»
- Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ 2-1: Σε απόσταση «βολής» για τον τίτλο οι «Πολίτες»! (vid)
- Μπάγερν Μονάχου – Στουτγκάρδη 4-2: Πρωταθλήτρια με τεσσάρα και για 35η φορά! (vid)
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Δύο μεγαθήρια «βλέπουν» τον Έμερι, αλλά η Άστον Βίλα δεν ανησυχεί
- Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό (pic)
- ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 3-0: Επιβλητική η «Ένωση», ακόμη πιο κοντά στον τίτλο (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/neom-SUIMrEKVOXc-unsplash-315x220.jpg)





































![Φαράγγι του Βίκου: Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένης τουρίστριας από μονοπάτι [video]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/hans-jurgen-mager-YzHeLq_kvH4-unsplash-1-315x220.jpg)























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442