Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έβαλε γκολ στην κατάθλιψη ο Ίλισιτς

Έβαλε γκολ στην κατάθλιψη ο Ίλισιτς

Ο Ίλισιτς επέστρεψε στην αγωνιστική δράση σκοράροντας και πάλι, έπειτα από μία μάχη διάρκειας ενός χρόνου με την κατάθλιψη.

Ο Γιόσιπ Ίλισιτς έπειτα από έναν ολόκληρο χρόνο που πάλευε για δεύτερη φορά με την κατάθλιψη, κατάφερε να βγει νικητής και να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Μάλιστα η επιστροφή του συνδυάστηκε και με επιστροφή στο σκοράρισμα, καθώς στον αγώνα της Μάριμπορ, όπου αγωνίζεται ο Σλοβένος, κόντρα στη Μούρα για το Σλοβένικο πρωτάθλημα, βρήκε δίχτυα έπειτα από εκτέλεση πέναλτι κάνοντας ο τελικό 5-1.

Τελευταία φορά που είχε σκοράρει ο Ίλισιτς ήταν πριν από περίπου ένα χρόνο όταν είχε σκοράρει με τη φανέλα της Αταλάντα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους ομίλους του Champions League, με την αναμέτρηση να λήγει ισόπαλη.

Από εκεί και έπειτα, ο 34χρονος ήρθε για δεύτερη φορά στη ζωή του αντιμέτωπος με την κατάθλιψη και έμεινε εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Επίσης το καλοκαίρι αποχώρησε από την Αταλάντα για να επιστρέψει στην πατρίδα του έπειτα από 12 χρόνια, για λογαριασμό της Μάριμπορ.

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024