Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Αξιοθρήνητο να εκλιπαρεί για πρόταση μομφής ο Μητσοτάκης - Να απαντήσει αν οι 33 παρακολουθούνταν

ΣΥΡΙΖΑ: Αξιοθρήνητο να εκλιπαρεί για πρόταση μομφής ο Μητσοτάκης – Να απαντήσει αν οι 33 παρακολουθούνταν

«Την ώρα που η κοινωνία βουλιάζει στην ακρίβεια, ο κ. Μητσοτάκης βουλιάζει στα ψέματά του» υποστηρίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Αξιοθρήνητο να εκλιπαρεί για πρόταση μομφής ο κ. Μητσοτάκης για να εκβιάσει τους υπουργούς που παρακολουθούσε» υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, καλώντας παράλληλα τον πρωθυπουργό στη Βουλή, προκειμένου να απαντήσει «εάν πρόσωπα από τους 33 παρακολουθούνταν και από την ΕΥΠ εκτός από το Predator».

«Την ώρα που η κοινωνία βουλιάζει στην ακρίβεια, ο κ. Μητσοτάκης βουλιάζει στα ψέματά του για να καλύψει τον παρακρατικό μηχανισμό υποκλοπών που ο ίδιος έστησε. Όλη η συνέντευξη που έδωσε, άρον άρον μετά τις αποκαλύψεις για παρακολούθηση των υπουργών του και επιχειρηματιών με το Predator, ήταν ένα παραλήρημα ενοχής, πανικού και ύβρεων» αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, συμπληρώνοντας πως «είναι ενδεικτικό του αδιεξόδου του αλλά και αξιοθρήνητο το γεγονός, ότι σχεδόν εκλιπαρεί για πρόταση μομφής, για να εκβιάσει τους υπουργούς που παρακολουθούσε να τον στηρίξουν, μήπως μπορέσει και διασωθεί».

«Αν ψάχνει σωσίβιο, δεν θα το βρει στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Εάν φοβάται ότι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη βουλευτών και υπουργών του, δεν έχει παρά να ζητήσει από μόνος του ψήφο εμπιστοσύνης» τονίζει η Κουμουνδούρου.

«Μέχρι τότε οφείλει να κατανοήσει ότι είναι πρωθυπουργός κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και όχι ελέω Θεού μονάρχης και οφείλει να απαντά στον κοινοβουλευτικό έλεγχο. Τον περιμένουμε να έρθει την Παρασκευή για να απαντήσει στον κ. Τσίπρα, εάν οι 33 της λίστας που φέρονται ως στόχοι του κακόβουλου λογισμικού predator ή κάποιοι εξ’ αυτών, ήταν και σε επίσημη επισύνδεση της ΕΥΠ» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024