Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αφροδίτη Γραμμέλη: «Γιατί είναι όλοι κότες κι η Ναταλία Γερμανού κόκορας;»

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Γιατί είναι όλοι κότες κι η Ναταλία Γερμανού κόκορας;»

«Εγώ παραξενεύτηκα λίγο γιατί...»

Την συνέντευξη που παραχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στην Ελένη Μενεγάκη, σχολίασε η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «ακούστηκαν πολλά για την εξουσία που είχε η Σπυροπούλου στο κανάλι. Κανείς δεν λέει ποιος τής έδωσε αυτήν την εξουσία. Κανείς δεν λέει πως αυτό το κορίτσι, που ήταν 23 ετών, κάποιος τής έδωσε την ελευθερία να είναι και να συμπεριφέρεται σαν βασιλοπούλα».

Το πρωί της Δευτέρας (7/11) η Αφροδίτη Γραμμέλη, με τη σειρά της, στάθηκε περισσότερο στο θέμα και θέλησε να κάνει ειδική μνεία στα λεγόμενα της Ναταλίας Γερμανού.

Όπως είπε στο «Πρωινό μας»: «Έβλεπα τη Ναταλία χθες και λίγο παραξενεύτηκα. Ένιωσα την ανάγκη της να υπερασπιστεί την Κωνσταντίνα, το κατανοώ. Η Ναταλία το πήγε ένα βήμα παρακάτω και μας χρέωσε όλους εμάς που ασκούμε και κριτική στην Κωνσταντίνα και τους ανθρώπους που ήταν τότε στο κανάλι ότι ουσιαστικά είμαστε κότες. Καλά, δεν λέω ότι μας έβρισε η Ναταλία, μην παρεξηγηθώ τώρα.

Ότι κάποιοι στάθηκαν κότες γιατί καλά εντάξει, καλά έκανε η Κωνσταντίνα κι έκανε αυτά που έκανε, αλλά κάποιος έβαζε πλάτη για να τα κάνει. Εγώ παραξενεύτηκα λίγο γιατί η πρώτη μου απορία ήταν “ωραία, η Ναταλία το έκανε; Γιατί είναι όλοι κότες και η Ναταλία κόκορας;”».

Στη συνέχεια η Αφροδίτη Γραμμέλη διάβασε μια ανάρτηση – απάντηση της Ναταλίας Γερμανού σε χρήστη του Twitter που την χαρακτήρισε «κότα».

«Όχι, συγκρουστήκαμε. Σεβάστηκα την αγάπη του στο κορίτσι του κι αποχώρησα από το κανάλι κακήν κακώς. Ήμουν πικραμένη για καιρό, αλλά το έλυσα, το ξεπέρασα. Και μαζί τους και μέσα μου», ήταν το tweets της.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024