Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ήταν τόσο σίγουρη ότι δεν ήθελε να γίνει μητέρα που έκανε τις... σάλπιγγές της κολιέ

Ήταν τόσο σίγουρη ότι δεν ήθελε να γίνει μητέρα που έκανε τις… σάλπιγγές της κολιέ

Το TikTok αγκάλιασε την εφευρετικότητα της 22χρονης influencer

Έναν περίεργο τρόπο επέλεξε για να… διατηρήσει «ζωντανές» τις σάλπιγγές της μια 22χρονη γυναίκα από το Κονέκτικατ. Η Savvanah Blouin ένιωθε πάντα σίγουρη ότι δεν θέλει παιδιά και έτσι αποφάσισε να αφαιρέσει χειρουργικά τις σάλπιγγές της. Όμως θέλησε να κρατήσει ένα… ενθύμιο από τη διαδικασία και έτσι μετέτρεψε τις σάλπιγγές της σε κολιέ.

Η νεαρή κοπέλα έκανε την σαλπιγγεκτομή τον περασμένο Ιούλιο και λέει ότι το κόσμημα που δημιούργησε την κάνει να νιώθει πιο δυνατή.

«Αποφάσισα να κάνω την επέμβαση γιατί ήξερα πάντα ότι δεν θέλω να κάνω παιδιά» είπε η ίδιο στο Needtoknow.online, όπως αναμεταδίδει η New York Post.

Η Savvanah, σερβιτόρα σε ένα vegan εστιατόριο, όπως λέει, αποφάσισε να κάνει τις σάλπιγγές της κολιέ μετά την ανατροπή της συνταγματική απόφαση Roe v Wade, που κατάργησε το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση στις ΗΠΑ.

Η 22χρονη ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο έδειξε πώς διατήρησε σε ρητίνη την «οργανική ύλη» ώστε να φτιάξει το κόσμημα για τον λαιμό της, το οποίο έγινε viral με εκατομμύρια views και εκατοντάδες χιλιάδες likes.

@pagingdrfran #stitch with @savblouin honestly kind of bummed none of my patients have done this 🤩 #tiktoktubal #tuballigation #fallopiantubes #sterilization #obgyn #gynecologist ♬ original sound – Dr. Franziska H, ObGyn

«Αν και δεν ήταν αυτή η αρχική μου πρόθεση, τελικά νιώθω αυτόνομη και δυνατή όταν φοράω το κολιέ» περιγράφει η Savvanah. Η 22χρονη λέει ότι η μητέρα της, αν και ήθελε, δεν μπόρεσε να διατηρήσει τις δικές της σάλπιγγες 20 χρόνια πριν και έτσι, με αυτή της την απόφαση, θέλει να κάνει την επιθυμία της πραγματικότητα.

Μετά το χειρουργείο, η παθολογική κλινική του νοσοκομείου υπέβαλε τα όργανα σε εξετάσεις προτού της τα επιστρέψει δύο εβδομάδες αργότερα. Στη συνέχεια πήγε σε ένα κατάστημα με είδη χειροτεχνίας με τις σάλπιγγές της τοποθετημένες σε ένα πλαστικό κύπελλο και μίλησε με κάποιον «που έχει εμπειρία στη ρητίνη και είναι επίσης λίγο “παράξενος”».

«Το άτομο στο οποίο με παρέπεμψαν δεν ενοχλήθηκε καθόλου από το γεγονός ότι κρατούσα τις σάλπιγγές μου στα χέρια μου και ήταν πολύ εξυπηρετικός.

«Είμαι ομολογουμένως λίγο περίεργη σαν άνθρωπος και όταν συνειδητοποίησα ότι μπορούσα να κάνω κάτι με τις σάλπιγγές μου μετά την επέμβαση, ενθουσιάστηκα» εξομολογείται.

Η Blouin ξεκαθαρίζει επίσης ότι έχει κανονικά περίοδο σε όσους λανθασμένα πίστευαν ότι θα διακοπεί ο κύκλος της στα 22 της χρόνια.

«Είμαι ευγνώμων που μπόρεσα να κάνω αυτή τη διαδικασία και να εμπνεύσω και άλλους ανθρώπους να κάνουν κάτι παρόμοιο με το σώμα τους» καταλήγει η Savvanah.

Οι χρήστες του TikTok υποδέχθηκαν με θέρμη αυτή της την ιδέα, θαυμάζοντας την εφευρετικότητα της νεαρής γυναίκας.

«Εμένα μου είπαν ότι δεν μπορούσα να τις κρατήσω και ήθελα να κάνω μια χιονόμπαλα» έγραψε κάποιος. «Φοβερή κίνηση» σχολίασε κάποιος άλλος. «Νόμιζα ότι ήταν πολύυυυ μεγαλύτερες. Καλή φάση» έγραψε κάποιος τρίτος. «Μακάρι να το είχα κάνει κι εγώ με τις ωοθήκες μου, τέλεια ιδέα» σχολίασε μία γυναίκα.

Sports in

Η Ευρωλίγκα απαξιώνει το προϊόν της

Δεν νοείται ιδιαίτερα σήμερα, να υπάρχουν παραβάσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το χρόνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024