Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Twitter: Γέμισε με… Έλον Μασκ μετά το τρολάρισμα στον νέο ιδιοκτήτη

Twitter: Γέμισε με… Έλον Μασκ μετά το τρολάρισμα στον νέο ιδιοκτήτη

Ένα διαφορετικό τρόπο βρήκαν οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου για να διαμαρτυρηθούν στη χρέωση των επαληθευμένων λογαριασμών.

Η ανάληψη του Twitter από τον Έλον Μασκ προκάλεσε πανικό στον κόσμο των social media και ανησυχία στους χρήστες του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Αρχικά με τις αλλαγές στελεχών και την είσοδό του με ένα νιπτήρα στα γραφεία του Twitter, αλλά και στη συνέχεια λόγω της ανακοίνωσης του Μασκ για άρση των περιορισμών που ίσχυαν για συγκεκριμένες πολιτικές ομάδες, η είσοδος του μεγιστάνα της τεχνολογίας στον κόσμο των social media παράμεινε στην κορυφή.

Οι αντιδράσεις ωστόσο, γιγαντώθηκαν αμέσως μετά την ανακοίνωση του Έλον Μασκ για τη μηνιαία πληρωμή για το «Twitter blue» -τους επαληθευμένους λογαριασμούς στο Twitter- με 8 δολάρια ανά μήνα.

Αμέσως άρχισαν τα τρολαρίσματα για την… ανάγκη του Μασκ να βγάλει χρήματα από το συγκεκριμένο μέσο, αλλά και οι απόψεις ότι πλέον ο οποιοσδήποτε πληρώσει θα μπορεί να έχει το μπλε εικονίδιο δίπλα από το όνομά του.

Ωστόσο, την παράσταση «έκλεψε» μια μερίδα χρηστών που αποφάσισαν να αλλάξουν το όνομά τους και να το αντικαταστήσουν με αυτό του… Έλον Μασκ.

Παράλληλα, προχώρησαν σε αναρτήσεις ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ δημιουργήθηκε σύγχυση καθώς ορισμένοι νόμιζαν ότι τα μηνύματα που δέχονταν ήταν πραγματικά από τον Έλον Μασκ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024