Ένα διαφορετικό τρόπο βρήκαν οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου για να διαμαρτυρηθούν στη χρέωση των επαληθευμένων λογαριασμών.

Η ανάληψη του Twitter από τον Έλον Μασκ προκάλεσε πανικό στον κόσμο των social media και ανησυχία στους χρήστες του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Αρχικά με τις αλλαγές στελεχών και την είσοδό του με ένα νιπτήρα στα γραφεία του Twitter, αλλά και στη συνέχεια λόγω της ανακοίνωσης του Μασκ για άρση των περιορισμών που ίσχυαν για συγκεκριμένες πολιτικές ομάδες, η είσοδος του μεγιστάνα της τεχνολογίας στον κόσμο των social media παράμεινε στην κορυφή.

Οι αντιδράσεις ωστόσο, γιγαντώθηκαν αμέσως μετά την ανακοίνωση του Έλον Μασκ για τη μηνιαία πληρωμή για το «Twitter blue» -τους επαληθευμένους λογαριασμούς στο Twitter- με 8 δολάρια ανά μήνα.

Αμέσως άρχισαν τα τρολαρίσματα για την… ανάγκη του Μασκ να βγάλει χρήματα από το συγκεκριμένο μέσο, αλλά και οι απόψεις ότι πλέον ο οποιοσδήποτε πληρώσει θα μπορεί να έχει το μπλε εικονίδιο δίπλα από το όνομά του.

Ωστόσο, την παράσταση «έκλεψε» μια μερίδα χρηστών που αποφάσισαν να αλλάξουν το όνομά τους και να το αντικαταστήσουν με αυτό του… Έλον Μασκ.

Παράλληλα, προχώρησαν σε αναρτήσεις ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ δημιουργήθηκε σύγχυση καθώς ορισμένοι νόμιζαν ότι τα μηνύματα που δέχονταν ήταν πραγματικά από τον Έλον Μασκ.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr