Ένας άνδρας 94 ετών έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Κυριακής στην Επαρχιακή Οδό Χαλκίδας – Αμαρύνθου της Εύβοιας, έπειτα από τροχαίο.
Ειδικότερα, ο ηλικιωμένος άνδρας κινούνταν πεζός στην επαρχιακή οδό και παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, κάτω από άγνωστες συνθήκες.
Όπως αναφέρει το evima, ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου είναι κάτοικος Αμαρύνθου και εκείνη την ώρα κατευθυνόταν προς το σπίτι του.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον τραυματία και να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνά η Ελληνική Αστυνομία.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας