Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηττήθηκε αλλά πήρε την πρόκριση στους ομίλους του CL η Βουλιαγμένη (12-9)

Ηττήθηκε αλλά πήρε την πρόκριση στους ομίλους του CL η Βουλιαγμένη (12-9)

Παρά την ήττα της με σκορ 12-9, η Βουλιαγμένη εξασφάλισε μια θέση στους ομίλους του Champions League ανδρών στην υδατοσφαίριση.

Η Βουλιαγμένη «σφράγισε» το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League ανδρών στην υδατοσφαίριση, παρά την ήττα με 12-9 από τη Νουαζί-Λε-Σεκ, στον αγώνα ρεβάνς της Γ΄ προκριματικής φάσης, που έγινε στο Σεράφειο κολυμβητήριο της Αθήνας.

Χάρη στο υπέρ του 17-11 στη Γαλλία, πριν μία εβδομάδα, ο ΝΟΒ εξασφάλισε θέση στους «16», για πρώτη φορά από τότε που καθιερώθηκε το ισχύον format της διοργάνωσης.

Η Βουλιαγμένη «έσβησε» από νωρίς το όποιο ενδιαφέρον υπήρχε στη ρεβάνς, καθώς ξεκίνησε πολύ δυνατά και προηγήθηκε 5-1 στις αρχές της δεύτερης περιόδου.

Η γαλλική ομάδα αντέδρασε και με τέσσερα αναπάντητα γκολ ισοφάρισε 5-5, ενώ προσπέρασε 7-6 στο τρίτο οκτάλεπτο. Η μάχη για το νικητή της αναμέτρησης συνεχίστηκε ως το τέλος, με τη Νοαυαζί-Λε-Σεκ να πετυχαίνει ένα σερί 3-0 στα τελευταία 2,5 λεπτά και να φτάνει στο 12-9, όμως το +6 του πρώτου ματς αποδείχθηκε αδιάσειστο θεμέλιο πρόκρισης για την ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς.

Υπενθυμίζεται ότι οι «μπέμπηδες» θα ενταχθούν στον Α΄ όμιλο του Champions League, μαζί με τον Ολυμπιακό, καθώς και την Προ Ρέκο (Ιταλία), την Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), το Ανόβερο (Γερμανία), τη Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς (Σερβία, πρώτη αντίπαλος του ΝΟΒ στις 15/11), τη Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία) και πιθανότατα την Γιάντραν Σπλιτ (Κροατία), που αναμένεται να «σφραγίσει» απόψε την πρόκρισή της από τα πλέι-οφ με τη ρουμανική Οραντέα.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 2-4, 2-3, 1-4

Διαιτητές: Φρανούλοβιτς (Κροατία), Σεβέρο (Ιταλία)

Οι συνθέσεις:

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 2, Αλμύρας 1, Καλογερόπουλος, Τρούλος 1, Νικολαϊδης, Παπασηφάκης 3, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής 1, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης

ΝΟΥΑΖΙ-ΛΕ-ΣΕΚ (Στέφαν Τσίριτς): Γκαρσό, Σονταντιέ, Ναρντόν, Μπιορτς 2, Ντο Κάρμο 2, Οντο Μετόγκο, Γκογκόφ 1, Πέτκοβιτς 4, Μπόουεν 2, Κράπιτς 1, Αϊτ Νταχμάνε, Γκερέν, Ντιτέ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024