Στην πρεμιέρα του Νοτίου ομίλου της Superleague 2, Επισκοπή και Ολυμπιακός Β’, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, με το φινάλε της αναμέτρησης να αποκτά τον χαρακτήρα… θρίλερ.
Αρχικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με τον Χοβασιάν με την συμπλήρωση 90 λεπτών, ωστόσο οι παίκτες του Γιάννη Οκκά δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Βγήκαν, μπροστά πίεσαν και παρά το γεγονός πως έπαιζαν με παίκτη λιγότερο (αποβλήθηκε ο Μαυρουδής στο 65′) τα κατάφεραν με «δράστη» τον Λιάτσο.
Ο μεσοεπιθετικός των ερυθρόλευκων βρήκε δίχτυα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, χαρίζοντας έτσι έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα με βάση και την τροπή που πήρε η εξέλιξη του αγώνα.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.