Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έκλεψε» τον βαθμό στο 87′ η Κρεμονέζε (2-2) – «Ανάσα» για Έμπολι (1-0)

«Έκλεψε» τον βαθμό στο 87′ η Κρεμονέζε (2-2) – «Ανάσα» για Έμπολι (1-0)

Σαλερνιτάνα και Κρεμονέζε ήρθαν ισόπαλες με 2-2 σε ένα χορταστικό ματς, με την Έμπολι να νικά με 1-0 την Σασουόλο και να επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα.

Η Κρεμονέζε κατάφερε να «αρπάξει» στο 87ο λεπτό την ισοπαλία από την Σαλερνιτάνα, ενώ ένα γκολ ήταν αρκετό για την Έμπολι, προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της Σασουόλο, για την 13η αγωνιστική της Serie A.

Στο στάδιο «Αρέκι» οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με το… καλημέρα (3΄), μετά το γκολ-αστραπή του Πιάτεκ, με τον Οκερέκε να ισοφαρίζει για την Κρεμονέζε εννέα λεπτά αργότερα. Ωστόσο, ο Κουλιμπαλί κατάφερε στο 38΄ να χαρίσει και πάλι το προβάδισμα στη Σαλερνιτάνα και να τη στείλει με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, δεν μείωσαν την πίεση τους στην επανάληψη και στο 89΄ «λυτρώθηκαν» από τον Τσιόφανι, ο οποίος έγραψε το τελικό 2-2 και χάρισε στην Κρεμονέζε την έκτη εφετινή ισοπαλία της, που την «ξεκόλλησε» -προσωρινά- από την τελευταία θέση της κατάταξης.

Στην Έμπολι, η ομάδα του Πάολο Ζανέτι ήλεγξε τον ρυθμό από την πρώτη σέντρα, αλλά χρειάστηκε να περάσουν 64 λεπτά για να βρει δίχτυα. Ο Μπαλντάντσι χρίστηκε μοναδικός σκόρερ του αγώνα και χάρισε στην ομάδα του το τρίτο εφετινό «τρίποντο», μειώνοντας στον ένα βαθμό τη διαφορά από την 11η Σασουόλο.

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024