Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χερσώνα: Αλαλούμ με την απόφαση για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Χερσώνα: Αλαλούμ με την απόφαση για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Ο διορισμένος από τη Μόσχα αντικυβερνήτης στη Χερσώνα αντικατέστησε το βίντεο που είχε ανεβάσει στο Telegram.

Οι ρωσικές κατοχικές αρχές διαβεβαίωσαν ότι δεν θα επιβληθεί καμία απαγόρευση της κυκλοφορίας στη Χερσώνα, στην νότια Ουκρανία.

Λίγα λεπτά νωρίτερα ωστόσο, ο διορισμένος από τη Μόσχα αντικυβερνήτης της επαρχίας, με ανάρτησή του στο Telegram ανακοίνωσε ότι θα απαγορευτεί η κυκλοφορία καθ’ όλο το 24ωρο, επικαλούμενος μια ενδεχόμενη επίθεση εκ μέρους των ουκρανικών δυνάμεων.

Κατέβασε το βίντεο

Ο Κίριλ Στρεμούσοφ κατέβασε στη συνέχεια αυτό το πρώτο βίντεο και το αντικατέστησε με ένα άλλο, όπου δεν γινόταν κανένας λόγος για απαγόρευση της κυκλοφορίας. Δεν δόθηκε καμία εξήγηση για το μοντάζ.

Ο αντικυβερνήτης ανάρτησε ένα νέο βίντεο διαβεβαιώνοντας ότι «δεν υπάρχει κανένας περιορισμός» για τους κατοίκους της πόλης, παρά την προώθηση των Ουκρανών στην περιοχή. Προέτρεψε όμως τους πολίτες να φύγουν από την πόλη, υποστηρίζοντας ότι αναμένει «προβοκάτσιες» και «τρομοκρατικές ενέργειες» από τον ουκρανικό στρατό.

«Σε ορισμένα σημεία θεάθηκαν φάλαγγες εχθρικών δυνάμεων. Είναι πιθανόν να προετοιμάζονται για μια επίθεση εναντίον της πόλης της Χερσώνας», εκτίμησε. Στις αρχές της εβδομάδας ο Στρεμούσοφ δεσμεύτηκε ότι ο ρωσικός στρατός θα υπερασπιστεί την πόλη «σαν να ήταν φρούριο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024