Σεπόλια: Στην Ευελπίδων οι δύο συλληφθέντες 39 και 35 ετών για τον βιασμό της 12χρονης
Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να προετοιμάσουν την υπεράσπιση τους
Στα δικαστήρια προσήχθησαν, λίγο πριν τις 12, οι δύο νέοι κατηγορούμενοι -35 και 39 ετών- στην υπόθεση των Σεπολίων.
Και οι δύο βρίσκονται αντιμέτωποι με το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής μετά την έκδοση των τεσσάρων ενταλμάτων σύλληψης που εξέδωσε χθες η ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα.
Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που μίλησε με την 12χρονη στο Blindchat – «Δεν φοβάμαι για κάτι»
Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να προετοιμάσουν την υπεράσπιση τους.
Υψηλά αμειβόμενοι στις δουλειές τους
Για άνδρες ηλικίας 35 έως 50 ετών, «υψηλά αμειβόμενους ιδιωτικούς υπαλλήλους» κάνουν λόγο αστυνομικές πηγές, περιγράφοντας το προφίλ των τεσσάρων ατόμων.
Ο 35χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ανεπάγγελτος εισοδηματίας, ενώ ο άνδρας που συνελήφθη στο Μαρούσι εργάζεται ως σύνοδος ασφαλείας.
Τα άλλα δύο εντάλματα αφορούν έναν ηλεκτρολόγο και έναν υπεύθυνο καταστήματος που φέρεται να βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.
Οταν οι τρεις από αυτούς είχαν προσέλθει στα αστυνομικά γραφεία, ανέφεραν ότι, πέρα από διαδικτυακές συνομιλίες στην ιστοσελίδα γνωριμιών, είχαν και τηλεφωνικές επικοινωνίες σε άλλες εφαρμογές.
Κάποιοι μάλιστα παραδέχθηκαν ότι είχαν ραντεβού με κορίτσια μέσω της εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών blindchat, υποστήριξαν όμως ότι οι ερωτικές συνευρέσεις δεν έγιναν με τη 12χρονη.
Τότε, η 33η τακτική ανακρίτρια δεν επέτρεπε στους αστυνομικούς να δείξουν φωτογραφία της ανήλικης στα άτομα που προσέρχονταν αυτοβούλως.
- Άφαντη για 12η ημέρα η Λόρα – Η απάντηση της οικογένειας για τα όσα ακούγονται περί βίας
- Meteo: 294 νεκροί από ακραία καιρικά φαινόμενα σε 25 χρόνια – 633 επεισόδια με κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις
- Τραμπ: «Φίλε δεν καταλαβαίνω τι κάνεις με τη Γροιλανδία» – Ο αμερικανός φέρνει στο φως προσωπικά μηνύματα του Μακρόν
- Σάντος: «Σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Χανιά: Υπάλληλος σούπερ μάρκετ «ξάφριζε» το ταμείο
- Σάμος: Εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε στον 47χρονο εκπαιδευτικό για διακεκριμένη προσβολή ανηλίκων
- Μαρούσι: Τηλεφώνημα για βόμβα σε δημοσιογραφικό όμιλο
- Αμαρτωλός πρόεδρος ο Τραμπ – Δεν εγκρίνουν την βίαιη εξωτερική πολιτική του οι… καθολικοί ιερείς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442