Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «πίεζε τα μάτια του για να προκαλέσει δάκρυα»

Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «πίεζε τα μάτια του για να προκαλέσει δάκρυα»

Νέο βρετανικό ντοκιμαντέρ για τον δολοφόνο

Για μία ακόμη φορά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που εκτίει ποινή ισοβίων για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τον Μάιο του 2021, έγινε θέμα στα βρετανικά μέσα.

Η φρικτή γυναικοκτονία δεν προκάλεσε οργή και αποτροπιασμό μόνο στο πανελλήνιο, αλλά και στην Βρετανία, λόγω της καταγωγής της 2οχρονης Καρολάιν.

Νέο ντοκιμαντέρ για την υπόθεση

Μία από τις πιο ασύλληπτες πτυχές αυτής της υπόθεσης, με την οποία καταπιάστηκαν πολλές φορές τα ΜΜΕ, αποτέλεσαν τα πλάνα έξω από το σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά με τον Μπάμπη Αναγωστόπουλο να κλαίει με λυγμούς μπροστά στους δημοσιογράφους, να κρατά αγκαλιά την μικρή Λυδία πάνω από τον τάφο της μητέρας της και να αγκαλιάζει ακόμα και τους συντετριμμένους γονείς της 2οχρονης συζύγου του.

Ένας Βρετανός ειδικός στη γλώσσα του σώματος εξηγεί σε εκπομπή του δικτύου Discovery+ το πώς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έπαιζε θέατρο και κατάφερε, έστω και για λίγο, να μας ξεγελάσει.

Ο Δρ Κλιφ Λάνσλι αναφέρει ότι ο Αναγνωστόπουλος, ερέθιζε τα μάτια του για να δακρύσει.

Πιο συγκεκριμένα στο ντοκιμαντέρ The Murder of Caroline Crouch: A Faking It Special στο Discovery+, ο ειδικός αναφέρει ότι ο πιλότος πίεζε με τα δάχτυλά του τις άκρες των ματιών του. «Έτσι, προσπαθεί πραγματικά να προκαλέσει δάκρυα στα μάτια του επειδή θέλει να απεικονίσει τη θλίψη.»

Υποστηρίζει επίσης ότι ακόμα και ο τρόπος που σήκωνε τους ώμους του ήταν μια ένδειξη εξαπάτησης της σοκαρισμένης από το έγκλημα κοινής γνώμης.

Σύμφωνα με τον ειδικό του στη γλώσσα του σώματος, ήταν και το γεγονός ότι ανασήκωσε μόνο τον ένα του ώμο μιλώντας στις κάμερες και διαψεύδοντας έναν ισχυρισμό. Ο εμπειρογνώμονας λέει ότι δεν έχει δει ποτέ στην 30χρονη καριέρα του ένα «μικροσκοπικό, μονόπλευρο ανασήκωμα του ώμου όταν οι άνθρωποι λένε την αλήθεια».

Προσθέτει μάλιστα ότι όταν βλέπεις κάποιον να κάνει τέτοιες κινήσεις, αυτό «μας δίνει ένα τεράστιο στοιχείο πως προσποιείται».

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024