Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κομπουαρέ: «Κίνητρο για τον Ολυμπιακό η νίκη για τον κόσμο του»

Κομπουαρέ: «Κίνητρο για τον Ολυμπιακό η νίκη για τον κόσμο του»

Ο Αντουάν Κομπουαρέ στάθηκε στο κίνητρο που έχει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ναντ και δεν είναι άλλο από μία νίκη για τον κόσμο του.

Κάθε άλλο παρά εύκολο θεωρεί ο τεχνικός της Ναντ, Αντουάν Κομπουαρέ, τον αυριανό αγώνα (3/11, 19:45) της ομάδας του με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων στο Europa League.

Όπως εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της συνάντησης στο «Γ. Καραϊσκάκης», η νίκη ενώπιον του κοινού του είναι το κίνητρο που έχει ο αντίπαλός του.

«Μπορεί να δούμε τον Ολυμπιακό ως μία αποφασισμένη ομάδα να νικήσει εντός έδρας ή μία ομάδα χωρίς κίνητρο. Αυτό θα εξαρτηθεί και από εμάς. Πιστεύω όμως ότι ο Ολυμπιακός θα θέλει τη νίκη για τον κόσμο του. Είχαμε κάποια αρνητικά αποτελέσματα, όμως είμαστε πιο συμπαγείς. Θέλουμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα εκτός έδρας, κάτι που προσπαθούμε να κάνουμε και στο γαλλικό πρωτάθλημα το τελευταίο διάστημα», δήλωσε ο Γάλλος τεχνικός.

«Η Καραμπάχ ήταν καλύτερη από εμάς, αλλά το αποτέλεσμα μετράει στο ποδόσφαιρο. Με την Φράιμπουργκ ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμάς, με την Καραμπάχ επίσης, με τον Ολυμπιακό ήταν περισσότερο ισορροπημένα», συμπλήρωσε.

Τους ποδοσφαιριστές των «Καναρινιών» εκπροσώπησε ο μέσος Ντένις Άπια, ο οποίος υπογράμμισε: «Έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε στη διοργάνωση, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Έχουμε περισσότερα να κερδίσουμε παρά να χάσουμε σε αυτό το ματς. Σαν ομάδα έχουμε συνηθίσει να δίνουμε 2-3 ματς την εβδομάδα και αυτό θέλουμε να κάνουμε και στη νέα σεζόν».

Μάλιστα, ο παίκτης της Ναντ εμφανίστηκε πολύ… ενημερωμένος λέγοντας ότι «ο Ολυμπιακός παίζει με τον Παναθηναϊκό, δεν έχουν πολλά να κερδίσουν από το αυριανό ματς. Όμως δεν υπάρχουν φιλικά παιχνίδια, ο Ολυμπιακός δεν έχει νικήσει στην Ευρώπη φέτος και θα είναι ανταγωνιστικός σίγουρα για να το πετύχει».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024