Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Λιάγκας: «Σταμάτα τώρα το ρεπορτάζ!» - Εκτός ελέγχου στον αέρα της εκπομπής του

Γιώργος Λιάγκας: «Σταμάτα τώρα το ρεπορτάζ!» – Εκτός ελέγχου στον αέρα της εκπομπής του

«Δεν μπορώ, δεν το αντέχω»

«Πάγωσαν» όλοι στον αέρα του Πρωινού με τις λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση των παιδιών στα Πετράλωνα, τα οποία καταγγέλλον πως ο πατέρας τους τα βίαζε και η μητέρα τους τον συγκάλυπτε.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε με τα όσα ακουγόντουσαν…

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της εκπομπής, τα παιδιά καταγγέλλουν βιασμούς μέσα στο σπίτι από συγγενείς, φίλους, συνεργάτες του πατέρα, βιασμούς στο μαγαζί του πατέρα και πάρτι με όργια που βιντεοσκοπούσαν.

Τα βίντεο αυτά η 22χρονη κατάφερε να τα εντοπίσει. Η συγκλονιστική αυτή υπόθεση, έρχεται στο φως μετά από τον βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για την υπόθεση

«Σταμάτα Κέλλυ τώρα το ρεπορτάζ. Σε παρακαλώ πολύ. Δεν μπορώ, δεν το αντέχω. Δεν μπορώ! Δεν μπορώ. Επιτρέπεται τα τέρατα αυτά που βιντεοσκοπούσαν, βίαζαν, κέρναγαν τα παιδιά τους σε φίλους και συγγενείς να κυκλοφορούν ελεύθεροι; Σαν πατέρας, σαν άνθρωπος σε τι κοινωνία ζω;

Μπορεί να πίνω καφέ στο διπλανό τραπέζι και να μην το ξέρω. Είναι δικαιοσύνη αυτή; Δεν μπορεί σε μία τέτοια αηδιαστική περίπτωση να υπάρχουν ελεύθεροι οι πρωταγωνιστές της έξω.

Αυτή είναι η ζωή που συνεχίζεται… Αλλά δεν είναι η ζωή που συνεχίζεται. Και γι’ αυτό τον λόγο πολλές φορές το ρεπορτάζ ενοχλεί. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε ρεπορτάζ. Είναι ξεκάθαρο. Είναι υποχρέωση. Μόνο έτσι δυστυχώς μπορεί κάποιος να πει “έχω ξεχάσει κι έναν φάκελο όπου μία μητέρα και κάποιοι συγγενείς βίαζαν δύο παιδάκια”.

Αυτή είναι η ντροπή της κοινωνίας μας. Και μετά λένε όλοι “πολύ ωραία! Να παίξουμε lifestyle και να κοιμηθούμε όλοι με χαμόγελο. Να ψυχαγωγούμε τον κόσμο’. Χρειάζεται κι αυτό κι εμείς lifestyle κάνουμε. Όχι να φιμώσουμε όλα τα άλλα. Γιατί αν είναι να τα φιμώσουμε κι όχι να τα αναδεικνύουμε, η δικαιοσύνη θα κάνει αυτά… θα κοιμούνται όλοι μαζί» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024