Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πετράλωνα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τα «πάρτι βιασμού»  - 17 άτομα έχουν ταυτοποιηθεί

Πετράλωνα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τα «πάρτι βιασμού» – 17 άτομα έχουν ταυτοποιηθεί

Η δικηγόρος της 22χρονης ανέφερε πως το αγόρι, 7 χρονών τότε, βιαζόταν από τον πατέρα τους, το θείο και φίλους τους, με τη συγκάλυψη της μητέρας.

Στα 17 ανέρχονται άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί για τον βιασμό του 7χρονου τότε παιδιού στα Πετράλωνα κατά τη διάρκεια «πάρτι βιασμού» που οργάνωνε ο πατέρας τους, σύμφωνα με τις καταγγελίες του ίδιου του παιδιού.

Η 22χρονη σήμερα αδερφή του σήμερα 17χρονου αγοριού, κατήγγειλε πως αυτή και ο αδερφός της έπεσαν θύμα κακοποίησης ξανά και ξανά μέσα στο σπίτι τους στα Πετράλωνα.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν γείτονας που άρχισε να βλέπει περίεργες συμπεριφορές προσφέρθηκε να κάνει μαθήματα δωρεάν στο παιδί ώστε να μπορεί να μπει στο σπίτι. Με τη δική του βοήθεια τα παιδιά βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν για όλα όσα ζούσαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και να φτάσουν, το 2017 πλέον, να καταγγείλουν τα όσα έχουν γίνει.

Μιλώντας στο OPEN η δικηγόρος της 22χρονης ανέφερε πως το αγόρι, 7 χρονών τότε, βιαζόταν από τον πατέρα τους, το θείο και φίλους τους, με τη συγκάλυψη της μητέρας.

Μάλιστα όπως είπε οργάνωναν πάρτι βιασμού, στα οποία ο γιος ζούσε τις φρικαλεότητες, ενώ υπήρξε και φορά που βιάστηκε μπροστά στη μητέρα του, με την ίδια να σιωπά.

Η μητέρα μάλιστα ασκούσε ψυχολογική βία κατά των παιδιών για να μη μιλήσουν, όπως αναφέρεται.

Καταγγέλθηκε επίσης πως ο ανήλικος είχε βιντεοσκοπηθεί να βιάζεται από τους βιαστές του, ενώ υπάρχει αναφορά και για άλλα παιδιά που βασανίζονταν επίσης με τον ίδιο τρόπο στους ίδιους χώρους με τον 7χρονο!

Η κοπέλα εδώ και χρόνια ζει στην επαρχία προσπαθώντας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, ενώ ο 17χρονος μένει με την οικογένεια που τον βοήθησε να ξεφύγει από τον εφιάλτη και να καταγγελθούν όλα αυτά.

Υπάρχει και τρίτο παιδί, πιο μικρό, το οποίο μένει ακόμα με τη μητέρα. Ο πατέρας έχει φύγει από το σπίτι.

Η υπόθεση έχει καταγγελθεί από το 2017 με μήνυση κατά του πατέρα, και έφτασε μέχρι την προκαταρκτική εξέταση αλλά τελικά δεν προχώρησε.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η εκπρόσωπος της αστυνομίας Κωνσταντίνα Δημογλίδου δήλωσε πως το 2017 που τα παιδιά έκαναν την καταγγελία, από την έρευνα που έγινε δεν αποδείχτηκε κάτι.

Από εκεί και πέρα, όπως είπε, το λόγο πήρε η δικαιοσύνη και η υπόθεση δεν επέστρεψε στην αστυνομία.

Τα παιδιά επανήλθαν την άνοιξη του 2022 όπου ξαναέκαναν την καταγγελία μηνύοντας αυτή τη φορά και τη μητέρα τους.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024