Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Στο μικροσκόπιο οι υπόλοιποι «πελάτες» - βιαστές της 12χρονης

Σεπόλια: Στο μικροσκόπιο οι υπόλοιποι «πελάτες» – βιαστές της 12χρονης

Οι αστυνομικοί του Προστασίας Ανηλίκων περιμένουν την επόμενη κατάθεση της 12χρονης για επιχειρήσουν να ταυτοποιήσουν και άλλα άτομα που είχαν βρεθεί με την ανήλικη.

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται αυτή την εβδομάδα στην υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων που ερευνούν την υπόθεση έχουν καταφέρει να προχωρήσουν σημαντικά στην εξακρίβωση των επαφών που είχε ο λογαριασμός της ανήλικης στο blindchat και να συνδυάσουν στοιχεία μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης: «Ψάχνουν» ερωτική σχέση του Μίχου με τη μητέρα της 12χρονης

Κρίσιμη η επόμενη κατάθεση

Αυτό που θέλουν τώρα οι αστυνομικοί είναι να καταφέρουν να φτάσουν στα ίχνη των 6-7 ατόμων που είχαν προχωρήσει στο βιασμό της 12χρονης μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο στα Σεπόλια ή στον οίκο ανοχής που την οδηγούσε ο παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν συλληφθεί και προφυλακιστεί τέσσερα άτομα με την κατηγορία του βιασμού της ανήλικης έναντι αμοιβής.

Πλέον, οι αστυνομικοί θα επιχειρήσουν στην επόμενη κατάθεση της 12χρονης, που αναμένεται να γίνει σύντομα, να τις επιδείξουν φωτογραφίες με τα άτομα που έχουν καταφέρει να εξακριβώσουν από τα ηλεκτρονικά ίχνη και τις οικονομικές συναλλαγές, ώστε να τους εξακριβώσει.

Παράλληλα, συνεχίζεται ο έλεγχος για τα πρόσωπα που είχαν επικοινωνία με το λογαριασμό της 12χρονης –τον οποίο διαχειριζόταν ο Μίχος- και προχώρησαν σε ανταλλαγή πορνογραφικού περιεχομένου με πληρωμή μέσω paysafe, προκειμένου να τηρηθεί η ανωνυμία τους.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024